Вадел ли некој пасош сега скоро? За колку време ви беше готов по редовна постапка?
Нашиот заб излезе добар вирус. Вчера бевме во Козле пошто ми качи 39.2. Ништо не ни дадоа, превентивно ради стомачниот вирус (а нема симптоми) капки...
Исто ми прај, не е цело време ама го наоѓам на нос ...]:)
Дали периодов септември кога е топло им облекувате за на училиште куси панталончиња на машките? Прашувам бидејќи во секое училиште има кодекс на...
Koi zitarici prvo gi vnesovte, od koi firmi i kako spremeni?
И мојот рецепт е сличен само место млеко е со кисела вода. 2, 5 кг брашно ,250 до 300 мл кисела вода 15- 18 јајца зависи од големина 1 кафена л сол....
Немам испитано со години. Пропуштив нешто?
Амх се испитува на клиничка биохемија и на гинекологија. Колку што знам беше 250 денари. Јас лично на државните за овие хормони им верувам повеќе...
Новата вештина на мојата е спиење на нос :@ значи легнува на стомак и главата ја врти на нос да е допрена. Тек сега не спијам. Цело време ја вртам.
Да си појдиш на приватно оти не се салам овие на државно.
Што давате за вечера на 8 месеци? Почнуваме и вечера да воведуваме. И после непречен оброк кога давате млеко?
Дали на државна имаат реагенси за АМХ или само на приватно се испитува?
Дрвено креветче 2000 ден[ATTACH]
dali nekoja znae kade e na via post magacinot bo novo liisice? ne i se ni javile na majka mi niti nisto pisale deka ne e dostapna bozem i deka e...
Да. Ако е дозволено на форумов би ја пофалила д-р Јована Митиќ Шушак . Навистина пред се, фина отворена за секакви прашања , забите стакло чисти,...
Веројатно сертификатот го обновиле само, ништо страшно.
И во Србија имаш срби со -ски во презимето. -ски не е додавка ексклузивна за македонците. Еден бугарски премиер, таму цар, е Сакскобурготски. И...
Малиот ми е 6 месеци последниве 2 недели крш сме со спиењето ….од бебе што врзување по 4-5 сати преку вечер сега е бебе што се буди на 1/30 мах 2...
Сум користел ајфон од 11ка до 15каа, нови. Ниту еден од нив нема со оригинален полнач. Едноставно полнач со нив не оди. Така да тоа оригинал полнач...
Ми треба стоматолог предлог по можност Аеродром или Лисиче да работи со фонд Да работи нежно и полека За пломби, камен и мост
Separate names with a comma.