Ми се свиѓа трендот дома гости да не ти идат, да се глеаш надвор на кафе, у парк или кај и да е :inlove: Тоа моиве х генерација, па никој не смее да...
Јас ко одев нз за кој хормон немаше реагенси а и за тумор маркер еден... Така да...
[ATTACH]
[MEDIA]
[MEDIA] [MEDIA]
И овде ќе го поставам прашањево, оти не знам точно за каде е. Мајки на бебиња што елиминирале млеко и млечни производи поради сомнеж за алергија на...
И така малце покасно сфатив колку уствари маживе знаат да се разгалени кога станува збор за заеднички живот со жена. Али не од типот да чистиш по...
Мајки на бебиња што елиминирале млеко и млечни производи поради сомнеж за алергија на кравји протеин, дали исфрливте само млеко, јогурт, сирење и...
И јас сакав да прашам тоа , и ние ќе воведуваме вечера па сакам идеи ;)
Исто беше и кај нас, 2 недели траеше отприлика, па се среди:D
Нека пие и по малку ама почесто. И вода нуди ко ќе е полузаспана или заспана, пробај така. А млеко и на 2 часа ако сака, дај и, битно да внесува...
Да бог да ви се искршел клучот у врата у тоа сопчињата кај што се пердашите со сестрите дур треба да сте дежурни и луѓе со проблеми чекаат прием....
Ветрот го знае моето име - Изабел Аљенде [ATTACH]
Јас вадев пред некој месец и за една ипол недела беше готов.
Можеш и во пакет внатре чаршав така ги ставаше баба ми и долго беа убави.
Вадел ли некој пасош сега скоро? За колку време ви беше готов по редовна постапка?
Нашиот заб излезе добар вирус. Вчера бевме во Козле пошто ми качи 39.2. Ништо не ни дадоа, превентивно ради стомачниот вирус (а нема симптоми) капки...
Исто ми прај, не е цело време ама го наоѓам на нос ...]:)
Separate names with a comma.