Ги избришав меиловите. Претходно имав од други меил и тие точно ми кажуваа кога ќе има исплата ,само ми бараа матичен број
Хаха сигурно гледаме тоа на нашите сметки колку се ебено редовни
Амарти студио до Вегера на партизанска што е, карши бенинската Окта во Карпош 3
Здраво, сакав да прашам за читање на резултати (споредба на две ЦД), дали има негде во Западна Македонија некоја приватна болница каде ќе ги...
Здраво Треба да правам втор скрининг на ГАК но еве сеуште нема пуштено термини не може матичната да ми закаже, денес пак се јавив ми рекоа почекај...
Zdravo decki, kakvo iskustvo imate so polaganje gradska od zeleznicka 3?
Истото и мене, прочитав нешто демек немало застој ФЗО редовно исплаќале♀️
[ATTACH]
Вајкики имаат исто попуст. А и Garage Sale има во Рамстор.
Здраво Сакам да прашам во врска со тригодишните студии за медицинска сестра што се при УКИМ, дали е изводливо да се студира вонредно, притоа не сум...
Последниот и мене ми побараа и повеќе од 19 денари беше
Во Синсеј има акција 20% попуст ако купиш минимум 2 артикли од тие на попуст што се
има акција 20% попуст ако купиш минимум 2 артикли од тие на попуст што се
A sto i deka vrakjaat? Jas im pisav i samo mi vratija deka nalogot e odobren, a tocni informacii za isplata nemale.. bez vrska
Има ли некој телефонски број ? Ови две Анета и Елизабета не враќаат на меил. некој по одговорен што дава точни информации.
Војводина ти ја наведов бидејќи таму има најмногу различности. Имаш повеќе етнички групи дојдени од повеќе држави. Друг пример се пограничните...
Домот не е дом ако во него не влегуваат гости. Не мора секој ден. Не мора со саати. Ама да доаѓаат луѓе. Толку ли подивеа луѓево да им смета тоа?...
I jas nemam
Ако не е тајна како се вика хотелот?
Separate names with a comma.