Благо кисело
За Хургада,средина на септември или почеток октомври.
Here she is, kids - Britney Spears! :inlove::inlove::inlove: [MEDIA]
Хотел Камелија е во центарот на Тиват , користат дел од градската бетонска плажа. Баш отворив да ги видам сликите од хотелот на страната на...
Фејсбук експертизам :wasntme: Не ме зезај. Внатре во полначот поедноставно не може ни да биде. Имаш обична плоча како матична и мало чипче кое се...
А х.Камелија што го нудат Стаф агенција во Тиват? Бил некој? И патувал ли скоро некој како е по патиштата?
Види, нема шо да пропагирам, споделив искуство. Сум немала лошо искуство до сеа фала Богу. Не ми се запали куќата еве ја си стои и покрај 2 полњачи...
Ве молам кој знае мислење за резултативе[ATTACH] [ATTACH]
Мене ми е само криво што не можам и ја да јадам ко стока и да бидам слаба...
Тоа е друг муабет. Ама не е веќе само Шаоми. Сега е и Хонор. :D
Zdravo kako pomina sso toa cudo moze da mi pisete
Дортмунд [ATTACH]
Здраво. Ме интересира дали некој има вадено долна 8ца, хоризонтално поставена која е поврзана со нервите на долната вилица (како на сликава) и какво...
Малку олади. :D Не мора сите да се согласиме со тебе, у реду е. Цел ден се убедуваш ко мало дете за ПОЛНАЧ. Мислам да те плаќаа кинезиве, немаше...
Како се однесувате со вашите едномесечни бебиња по однос на други луѓе, шетања и сл на овие пеколни температури? Односно, дсли ги чувате претежно по...
Не знам какви уште докази бараш. Горе две ставив. Една од наш извор. Ама еве ти уште. Пример од луѓе што се разбираат од електроника. Читај...
Како го топлите ова? Немам микро, дали може во рерна и на колку?
[ATTACH]Нови Сад
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.