Здраво. Ми треба совет. Запознав еден дечко, случајно се најдовме во исто друштво па човекот отвори 5-6 теми, меѓутоа јас бев фокусирана на друго и...
Законски не смееш да патуваш со стариот пасош бидејќи станува неважечки во моментот кога ќе смениш лични податоци (во случајов презиме). Во пракса...
1. Универзитетска пријава за запишување со 50 денари таксена марка - рачно пополнета (треба да се купи од книжара) Може некој да ми објасни за ова....
Благодарам, да се враќа со убаво. Ме интересираше дали некој бил ради тоа што од годинава прв пат е во понуда и е реновирана. Ќе видиме сами кога ќе...
Здраво. Мислење за Атлета теретаната и Кристина како персонален тренер? Гледам сега има акција 2800 за 2 месеци, имам слушано дека била повеќе машка...
[ATTACH]
Не сакам да ми доаѓаат, а не ни сакам ни да идам. Не знаеш каква енергија луѓе ти носат дома, многу сум внимателна кој примам зошто не секој...
Sto oprracija pravevte
Kako pominavte so taa opsta
Најдобро тие што немате исплатено отидете директно во фондот ,можеби има некоја грешка,можеби ви ги заборавиле некаде документите и затоа немате...
Што ако докажиш? Немој да се мешаш на лагата и неверството кратки му се нозете ќе се дознае.. Вистина потешко немаше е да дознае од други (во...
Како тоа поинаку било кога татко ти со години изневерувал а сега го боли дека мајка ти го изневерувала? Која логика, ако е неверство тогаш е...
Ова за родителите кажуваш? Ти бараат пари? Можеби стварно немаат па како на ќерка се жалат. Понекогаш и на нас децата ни дојде преку глава од...
Изгледа и краците во Грција ги имаат вметнато. Вечни да сме :sun: На прославата за 35 години независност се појави знаме со повеќе краци од...
Premium dusek
Од каде го зеде, го има ли во Мк?
Здраво :) Некој да не има искуство со LabCorp? Ми го препорачаа од Систина како опција, меѓутоа без притисок никаков да напоменам, од причина што...
Separate names with a comma.