Супер ми звучи Сазби+Џакомо, само ме интересира дали како кутии ги ставивте на маса или редевте пред роденденот. Зашто тие не се класичен кетеринг и...
И десницата и левицата низ светот претеруваат. Филмов нема врска со идеологија. Бол кажа дека е инспириран од случај со неправда во кој злосторниците...
Сонував како сум имал секс со пејачката на Kaelan Mikla и уште една што ми е многу убава, ама сум ги откачил насреде секс за да купам дрес од Парма и...
До каде стигнавте со јадењето? Моето во Септември ке полни 4 години, наместо да го прошируваме списокот на намирници што ги јаде тој ги намалува....
Добро утро. Сакам да прашам дали некој знае дали докторот Иво Ќаев веќе не работи на ГАК?
Kaj nas dvajcata pedijatri i na detska i sto go vodi rekoa poslem 2 godini gradinka da se pocne os prolet i MRP po moznost pred gradinka deka poslem...
Zdravo Dali moze da mi preporacate dobar psiholog po moznost ako raboti DBT nemozam da najdam kaj nas. Im diagnosed with BPD C-PTSD and OCD. Odev na...
[MEDIA]
Сега се прилично брзи за вадење, но кога не беа луѓе си закажуваа за брза постапка одма после свадба. Картите ќе мора на новиот пасош.
И син ми е несмасен, дали многу ја внимаваше? Јас мислам премногу му се плашевме и му висевме над глава само викаме "пази", "ќе паднеш" итн.. и...
Без реакција беше кај мене ама јас на твое место би почекала. Ептен е предвремено мислам твоево. Во најмала рака до 13 месеци корегирани ако не и...
Син ми имаше благ осип на нозете после неколку дена, помина за 24ч
Лежи или веќе го ставаш исправен на 45 степени? Тоа не те разбрав
Здраво мамички,Јас сум 31 недела и на преглед ми кажаа дека бебето е многу ниско, но за среќа си напредува добро.Ми препишаа Утрогестан 200 мг еднаш...
Даваат ли уште вработување со пола работно време во Кам?
Пишете мислење за Салваторе, квалитет на храна, амбиент, дали е точно шо имам слушнато дека оделе само фаци таму и не било дозволено било кој да...
Следен месец? Знам септември се родени нашиве, нас ни рекоа на 13 месеци, во ноември. Инаку јас би чекала мининум корегирана 13 месеци да бев ти....
Ti se izvinuvam gospogjo, no koga ke se naogjas vo vakva situacija si bezizumen ne znais kade poprvo da fatis. Jas mislam deka ne e varanje vo...
Separate names with a comma.