Мојот наполни 4г сега во Јули. Во градинка почна да јаде скоро се дома иста приказна јаде само ориз, пржени кришки, помфрит, пире, макараони, чинкен...
Сами се анимираат.. и 6г и 3г дете кај мене. После пладне сме обавезно во парк 2-3 саати зависи ама да се истрчаат, возат,дружат со други деца мора....
Ако можеш да темпираш да заспие ти е најубаво. Земете грицки, некоја игра боенка, лепенки, нешто што сака ама најлесно е бар саат време да поспие.
Безвеза си го трошам животов у Скопје, а постојат толку прекрасни места на планетава.
Дали некој бил на одмор со тодлер 2г во авион искуство летот е 2 ипол саати ...прв пат ми е и мене незнам што да очекувам во септември како би...
Утре сум на преглед очно дали треба гладно бебе да биде, што да очекувам Страв ми е , читам стресен преглед бил
Здраво дечки. Мене многу ме интересира што правите со 5 годишни деца попладне дома после работа или општо во слободно време? Дали ги анимирате...
Da toa e sekogash odgovor na site menlovi im pishav i site isto odgovorija
Да мимоза бил во центарот ама веќе со години е срушен и на негово место се гради (исто со години) нов луксузен комплекс
I kaj mene nema,dzabe otidov do tamu, mi rekoa ke pustat ama se kasni
Kakvi problemi so debeloto crevo imase posle toa ?
И јас истото си го реков♀️
Кој е тој садизам уште од 05 сабајле да се брчи со косалка и да се лупа со тесла? Никаков осет за туѓо време и одмор.
@MorskaSirena Во право си го помешав Хотелот со Хотел Мимоза тој е во центарот може и не работи веќе.
Баш ме интересира дали некој вчера или денес добил? Затоа што ете исплатите течат
Ona vekje 1 nedela nema temperatura ni navecer imase Samo 3 Dena temperatura
Ако добиваш на 30 дена не би требало да си бремена. Најверојатно од друго ти касни и ќе добиеш кај и да е.
Мојата со ангина е, вака има на крајниците. Однеси ја да ја видат. Ние изгоревме од температура 4 дена, и тоа навечер највеќе. Во глобала навечер е...
Здраво, последен циклус имав на 6ти јули. Направив тест на 4ти и на 6ти август беше негативен. Тапа болка како да ќе добијам. Дали е рано сеуште за...
Jas imam kosa ako e nekoj zainteresiran.
Separate names with a comma.