Има во конкурсот
Само колпоскопија жени , тоа ви е најверодостојно. Кај мене ПАП тестот секогаш беше негативен , на мое барање направив хпв типизација,излезе тип 51...
Осаменоста навистина удира појако после 11 часот навечер...
Каде можам да најдам гакички за одвикнување од пелени по нормална цена, да не се со цена као од злато да се?
Реално. Боље песимист и мрчатор него фејк оптимист :sun: Од авион се преметуваат фејковачите :makeup:
Грозно ми е бе. Си кажав тоа шо си кажав :)
Предложете ми турско кафе. Сите веќе блуткави се напраени. Не секогаш сакам еспресо, а турскиве гола вода се.
Имам еднаш пишувано меѓутоа шампонот за коса на Ефи ми ја спаси косата после фарбање и ми ги врати локните а и природниот изглед и сјај на истата....
Дали има некаде плотна за работна површина ама да биде огнот отпорна?
Fala premnogu
Зошто во сите абрахамски религии жената е помалку од мажот? Сериозно ме интересира, би сакала некој да ми го објасни на модерен јазик.
Има листи на примени деца во градинка? Ми кажаа дека моево било примено ама никој не ми се јавил….:?:
Почнува околу 8, а трае 2-3 саати сигурно
Мажите по долги пантолони, не смее куси
A vareno moze, belka
Имаше корекции после. Нема да се бели висечките, оваа е бојата: [ATTACH] Ама искрено се мислам и фурниран медијапан, некое дрво шара. А плотната и...
Ако ти текне, пиши ми во порака. Фала ти :f:
Се смири после 10 секунди и се најнормално си функционираше, јадеше, спиеше, се смееше ама јас цел ден се изедов и на крај се слушнав со докторката...
Ова е листата на уметници кои ќе настапат у Велес, за Битола сигурно ќе бидат истите пошто не верувам да имаат други тезги освен државниве. Мала...
Јас земав повеќе работи. Едната маичка од 450 ден беше на попуст на 300 ден а после на фискална гледам 160 :D една блуза со долги 200 беше со попуст...
Separate names with a comma.