Јас би се советувала со гинекологот за ова, најдобро.
Ете ти пишаа, се дочистуваш. Не си прави стрес. Знам зашто се плашиш волку и го прегледуваш секој симптом, ама пробај да се опуштиш и да уживаш овој...
3 години и 4 месеци. Не беше ич мала за тоа, а веќе и пред тоа спремна. Едит: за ноќе месеци уназад беше сува. Првп почнавме веднаш штом ќе се...
07.10.2026 - машко:hug::inlove:
Да, имаат веб-страница, ама не можеш да купуваш. Цените се од информативен карактер (барем за сега).
Ти благодарам, ќе прашам :)
И нурсема исто
Kakvo e toa rumenilo kako karamin? Kako se nanesuva i za koj e nameneto rumenilo za nosot i podocnacite jabilknicite??
Ima nesto za glow sekojdnevna nezna krema ili bb /cc krema ? Iskustva?
Се телепортирам у мои 20-ти и ја замислувам мајка ми како ми вели: - Сине мама, утре у 17 часот биди у гратски, на првиот летниковец, ќе играте...
Мене ме иритира социјални мрежи како Инстаграм да се гледаат како дејтинг простор и дека воопшто преминаа да се третираат така. И толку ме иритира шо...
@Indigo-Amaranth и самата велиш дека не си 18 или помала, така да како би ти забраниле да живееш со него, па чак и во друг град? Колку и да се меша...
Your city, your girls, your night - No Selfie https://Cupidon.Top Find a girl for an amazing night NEW GIRLS Lauren Alexis Sam Sam Lily...
Не знам. :D Јас би рекла ако ми е речено да прима 10 дена, проблемот нема да се реши на 10тиот ден точно, туку порано. Јас се држам до то шо ми вели...
[MEDIA]
Мајки кажете совет што да правам. Малава ми е 5 ипол години, пелени не носиме веќе ама еве ја навечер се мочка во кревет. И ќе се измоча и не се...
Мојава е 5 год па до скоро знаеше да се скрие позади мене и да не се мрдне. Сега се опушта полека ама пак не секаде не со секого. Кога сме оделе на...
Јас вадев. За 4 дена ми беше готов.
Дали е истиот тој што ти нудеше да се преселиш кај него во зграда без лифт?
Секогаш е тешка одлука...кога има мешање. Треба да си свесна и за последиците, ако не дај Боже погрешиш во врска со дечкото.
Separate names with a comma.