Мн ми е жал, што не го учев овој предмет. :D[ATTACH]
@Annora , вака гледано одоколу мислам дека и ти си имаш поставено превисоки вели како родител, дека мора тоа и тоа да се направи, да му е забавно, да...
да, јас така знам само на работите со попуст има уште попуст :)
Mene ne ,nemam nekoi posebni simtomi od progesteronot osven gasovi
Zdravo Da ve prasam od ovoj progesteron dali i vas ve tera na nervoza i na placanje znaci vcera za gluposti mi se place i gotovo i me tera na nervoza...
Сериозно ова дека децата им се окупирани со тоа дали носат марки или не? Балканска работа, само таму го има тоа.. жално.
Ok boomer :D Последно ко шо знам не можат куќите и становите под земја да ги земат, па да, за кој кур ќе му се хехе Не не, не дочекувам јас газот да...
Фала за совет. Пробавме кога беше продолжениот викенд за илинден ама не фати стомачен вирус, и тоа сите дома бевме со повраќање и пролив и ништо не...
Да, така и правам ама се трудам да има баланс да не осети наеднаш преголема промена па да се осеќа отфрлено. Проблемот е што иди буквално по мене не...
Лани кога го запишував малиот одев таму лично им досаѓав да ми кажат со време зошто крај на август одевме на одмор, да знам дали е примен. Некаде...
Мора да го оставиш да му е досадно. Ако никогаш не играл сам, нормално е да не знае што да прави иако има со што да си игра. Имагинацијата е како...
Хахахахах ајјј јаа јааа... Не прашав ја за кафанчиња и сл. конкретно прашањр си поставив, на што не добив одговор, фала ти :)
Можеш да си сомелеш.. Во жито зимам убаво е. И кафе ц и гранд не се лоши Јас пијам по 4 на ден
А кај се прави колпоскопија? Сега планирам и јас да правам. Не сум на чисто баш.
Ви благодарам :) Вчера ставив два пати од кремава со спф 50 и прекрасна е , не масти и иако е 100% со минерални филтри не остава бела трага. Не...
Има , да Има две три нијанси мислам https://elenafarm.mk/product/la-roche-posay-toleriane-sensitive-le-teint-creme-medium-50ml/
Ако не друго ме утеши дека и да не успее сега, ќе пробам наредно лето, тогаш ќе биде баш како што била твојата. Некако као јас повеќе да не сум...
Во жан митрев има бев но не се одлучив бидејќи се можело во еден ден што јас иако сакам да е така свесна сум дека не може….не може имплант да се...
Јас би се советувала со гинекологот за ова, најдобро.
Ете ти пишаа, се дочистуваш. Не си прави стрес. Знам зашто се плашиш волку и го прегледуваш секој симптом, ама пробај да се опуштиш и да уживаш овој...
Separate names with a comma.