Е да многу се жални. Ова моево се размази сега, пак сака само во раце, а таман почна сама да си игра на подлога. Иначе да не секираш и мојава обично...
Препорака за ок душек не некој лукс ама не и ептен никаков
Да и во Козле и го видоа грлото и денес, беше само благо црвено. Бруфен давав 2.5 мл така ми кажаа и така пишува на кутијата. Сега е добра нема веќе...
Здраво мајки. Син ми 6год имаше во неделата и понеделникот температура, тие 2 дена на 6ч качуваше и симнуваше со парацетамол. До 39. Други симптоми...
@Miss_S @Bubish26 Фала ви за советите. Мислам дека вистина е дека си имам преголеми цели поставено како родител бидејќи постојано осеќам грижа на...
Колку години имаш и кога ти е роденден, да знам да пратам Црна хроника...:D
Знам дека многу превртуваат очи коа вреѓам жени, али као да наречеш створ што ќе се мужи со Крис Ватс, копиле кое си ја уби трудната жена месец дена...
За жал мора карго. Јас бев во продавница и ми рекоа дека не може да ми ги прифатат. Па еве веќе неколку дена чекам да ми ја подигнат.
Tie sto piete prenatalni a i folna i b12 kako gi piete zaedno so prenatalnite ili odvoeno?
[MEDIA]
А некои што не се "пластика"?
Ох значи може 5 дена да трае... ништо нас само електролити витамин ц ни кажаа да пие не ни дадоа никакби дополнителни витамини ама да видам денес...
Od mor iskustvo, i jas pravev hsg kaj mene rezultatot katastrofa neproodni i dvata gi nemase na snimkata po pteporaka pravev laparoskopija i...
Во Ипанема, баш во Џамбо сега имаат некои попусти, колешка си зема сандали за 1000 денари.
Здраво девојки, Вчера правев ХСГ во Плодност. Зафатот беше страшно болен за мене не ми го правеа со анестезија ми препорачаа без и искрено се каам....
Ајде сега слика со другиот пирс :)
Нема што да се размислува. Неверство не може да вреди. Ако се двете страни слободни тогаш може да се преиспитува, ама вака е јасно како ден.
Можеш да пиеш Ибупрофен, тој многу помага за болки и е безбеден да се зема, додека доиш.
Pink Chrome Starfish :sun: [ATTACH]
Ми треба мислење од фелоу одвикнати дечиња и мами... Веќе неколку месеци си седнува на нокшир мочка, НО знае и онака да се измоча на паркет зошто се...
Separate names with a comma.