Па пренаталните ок да ги пиеш со фолната и Б12 ама ако имаш и др витамини, не мора сите одеднаш...јас секогаш си пијам вит одвоено освен тие што одат...
Рол Експорт. Задоволни сме. :)
последно кога бев ми рече дека плодот е горе и дека сега е се супер, секако ке ја сменам, уште ова да прашам, ординација Ложанковски, Марија Коцева?...
[ATTACH] Изненадувачки трајно спрејче од The Body Shop, а и моментално е на попуст.
Најверојатно е до осигурувач. Не би требало да чини многу.
mnogu slobodna igra na pod so menuvanje na razlicni igracki, lepenje na samoleplivi lenti na zid vo sedecka polozba i na kolenca, igra so voda...
[ATTACH] [ATTACH]
Ве молам препорака за добар матичен стоматолог во Скопје кој е трпелив со пациенти со фобија од стоматолози;( по можност околината на Центар
Па си имала ниска поставеност, прогестеронска поддршка е, нормално е што ти го препишала. Го продолжила од превентива или може на ехо уште не е...
Не ми работат и двете стоп светла. Отидов кај мајстор ми ги смени бидејќи мислев дека се само сијалиците , но и после тоа стоп светлота не работеа....
Епидемија или одвлекување внимание од водовод? :?:
брисеви сега ќе правам во петок, скрининг наредна недела ми е, мене ме замислуваше добрестонот што ми го препиша без никакво јасно објаснување, океј...
Roll Export, мене од таму ми се и ролетните, и комарниците.
До сега никогаш не сум имала проблем со железото или со слаба крв. Но веќе скоро еден месец се чувствувам ненормално уморно постојано ми се спие,...
Nisto strasno ne si napravila, moze da se pie dijazepam po potreba dodeka dois
Не ми е јасно како Западнонилскава треска прескокнува општини. :D
Па не прекинувај на своја рака прогестеронска поддршка толку рано. Сега треба скрининг да правиш, тој е задолжителен и многу битен. Дали закажа...
Јас сè поретко пијам турско кафе, ми смета и се одвикнав, ама секогаш имам по дома. Последниов период купувам тазе мелено кафе од Краш, преубаво е....
da
Во Мк водиш бременост?
Separate names with a comma.