[ATTACH] Маживе и нивните коментари...
Фала ти:)
Дајте некоја идеја за подарок за крштевка? Одамна не сум била, блиски пријатели ни се и мислам имаат сè реално... и пари да се, не знам сума од...
За жал таквите успеваат , наметливи.
[ATTACH] [ATTACH]
@Trauben како си ти ? Што решивте ? Јас кафе пијам , се вратив од радиологија. Набрзина завршив , фин доктор . Нема чворови чуда , само намален...
Баш на праски мириса, свежо и сочно? Колку трае, бар 2-3 саати се осеќа?
Исто и мене..тоа пиев дома после царски..
Дечки ми се јаде богата чоколадна торта, жена во пмс. Ретко јадам вакви торти, дали може да ми предложите некоја добра во Скопје ама да има на парче?
Искрено ги сваќам, не се замараат, зимаат колку што зимаат може по некое покачување, празници не работиш, до 4 завршуваш. Да си во странска фирма во...
За жал има цели професии каде што единствена шанса за работно место и напредок е тој. Само што, тоа е круг и сите кои учествуваат на крајот на денот...
Можеш да пробаш да пишеш пак, не е страшно..чим веќе има разговор.
Многу арна другарка ти, го молела бе, кој очај е тоа :puke:
Живееш во туѓа држава и немаш никаква желба ниту намера да научиш барем два збора од јазикот на истата. Зарем мислиш дрка некој е должен да те влече...
Фала ти на одговорот ми беше страв да пишам да не ме растргнат тука дека сум лигава. Кој колку сака нека глуми силен, царски рез е сериозна операција...
Па по мене сам требало да ти пише. Ако му значиш одма ќе сака да сподели со тебе како поминал на интервју, нема потреба ти да му пишуваш.
Ако треба некого да молиш за нешто, батали таа работа. Ти си му рекла да ти пише, он ако сакал ќе ти пишел/јавел одма да те извести, нема зошто ти...
Да, студентски прашања се во зградата на деканатот, црвената зграда, веднаш на влезот се шалтерите од студентски прашања.
Здраво, дали може некој да ми каже каде се наоѓа одделот за студентски прашања? Дали е кај деканатот или на друго место? Бидејќи пишуваше на iknow...
[ATTACH]
Separate names with a comma.