Женски на 2ри ден од менструација се почнува со микрогинон ова за хистеро ќе правам во Систина но чекам менструација од прилика после колку дена те...
[IMG]Девојчиња 15 - 9 Момчиња [IMG] АВГУСТ 2026 Pikachy97 - 12.08.2026 blackbuterfly-28 - 20.08.2026 denizzz - 20.08.2026 crazylady - 25.08.2026...
Ova posebno vo bremenost koga po site predizcici i skas i treba da ostanes smiren, i te kako iritira i velva nedoverba. Na site problemi so terapii,...
Тањирот е преубав, од каде?
Дали ставаат епидурал на ГАК?
А каква e процедурата за враќање, дали може во продавница или само по карго? Се однесува на Манго :)
Зависи колку кревети имаш. Јас имам по две и едно за резерва земам. Пример, за мојот стан кој е за 4 лица имам четири дупли постелнини и плус едно за...
Кај нас општо земаат во градинка ама да се без оштетувања. Гумени, дрвени играчки, барбики, кукли општо. Коли, коцки итн. Е сега да не се со многу...
Па видете договор со мајката, ако немаат ташнички за моливи купете им вие онакви какви што посакале тие, или сет со шише и кутивче за ужина. Можеше...
Од Синсеј ја земав.
Да и јас сѐ што заддржав беше чисто и уредно, неоштетено. Градинка не ми текнало ама може да прашам. Немаме ние искрено многу играчки, ама гардероба...
Леле 3 сме со истиот термин, јас ти и @Dohrnii. Кај ќе се пораѓате? Замисли да се погодиме :D со лес на сите:l:
Jas sum so namalen amh,od 3 folikuli mi izvadija na punkcija samo 1 j.k ,istata se oplodi i stigna do blastocita so najvisok kvalitet ,transfer imav...
Гардероба што е оштетено фрлам. Што е здраво подарувам, во групи на Фб, по роднини, пријатели. Неколку парчиња само што ми се при срце си ги чувам за...
Мене во Плодност ме изнамачија исто, и пошо не бев испратена од никој туку сама си имав закажано, ми поставија неискусен доктор и самата процедура...
Devojki i zenicki 2 den mi e od transfer so blastocita so najgolem kvalitet i ocenka,ima li nekoja simptomi posle transfer,jas nemam nikakov simptom...
Pred 3 dena go zemav od apteka pozadi New born 560 denari edna ampula
Prvo so srekja i so lesno da si imas skolska bremenost.Doktorot sto ti go vodi IVF procesot najtocno bi ti odgovoril na prasanjevo zatoa sto vo...
Честитки! Здраво, живо да ве радува секогаш ❤️
Аа ја сум војник за витамини и за мене и за ќерка ми, и тоа јас може 7 8 посебни ги пијам :D секој ден без пропуст :D направи си распоред на фрижидер...
Separate names with a comma.