Ти пишав во лична порака
Дрвени боици и фломастери на штедлер или бик. Лично првите ми се фаворит, пигментирани и лесно оди раката (кој пробал боици кои се "суви" ке ме...
Ве молам за искуства со Балкан Фан туристичката агенција. Имаат смешни цени, значи нереални во споредба со другите туристички агенции, многу ми е...
Можеш ли да прашаш да и спремаш и носиш ти доручек во ранче? Или некаква друга насока. Бидејќи мора да има некакво решение
Имав направено нарачка и ја платив онлајн....после тоа еден производ вратив ама во меѓувреме од банката ми ја сменија картичката... трансакциската...
Da, na mene 2 pati probaa i deka kriv rbet ne mozea i mi stavija light spinal 2 saati si spiev na boksot|-)
Имаш за секој ден оброци и ужини пишано е колку месо, риба, итн. Пример доручек 1 јајце, 2 белки, 50 гр. пилешки гради и малку спанаќ. Ручекот ако е...
Нас од заби така ни правеше. Дали имате 4ки?
Завчера ми се заглави доставувачот на храна у лифт у зграда едно саат време, и оти немам никад ќеш у мене му реков да ми даде број ќе се чуеме. И му...
Сметководство и ревизија е прилично тежок смер,односно материјалите се пообемни особено кога станува збор за Ревизија,Интерна ревизија(теоретски...
Колку што знам не држат приватни часови.Предметите се претежно теорија плус студии на случај кои се обработуваат на предавања и вежби.Бара редовно...
Детево мое (20 м) што од прв ден сама спие во креветче, последнава недела сред ноќ се буди и сака да дојде кај нас на спална. Дали и кај некој друг...
@quattro , @AAKG Дечки фала ви на одговорите. Многу ни помогнавте.
Женски на 2ри ден од менструација се почнува со микрогинон ова за хистеро ќе правам во Систина но чекам менструација од прилика после колку дена те...
[IMG]Девојчиња 15 - 9 Момчиња [IMG] АВГУСТ 2026 Pikachy97 - 12.08.2026 blackbuterfly-28 - 20.08.2026 denizzz - 20.08.2026 crazylady - 25.08.2026...
Ova posebno vo bremenost koga po site predizcici i skas i treba da ostanes smiren, i te kako iritira i velva nedoverba. Na site problemi so terapii,...
Тањирот е преубав, од каде?
Дали ставаат епидурал на ГАК?
А каква e процедурата за враќање, дали може во продавница или само по карго? Се однесува на Манго :)
Зависи колку кревети имаш. Јас имам по две и едно за резерва земам. Пример, за мојот стан кој е за 4 лица имам четири дупли постелнини и плус едно за...
Separate names with a comma.