Како оди враќањето? Преку креирање поврат на апликацијата на самата нарачка? Па после курир те бара? Иначе и кај мене стигна за 13 дена. Нарачана на...
Не ја сфаќам поентата на кафичи каде на сред бел ден ечи музика, и тоа некои хитови што ќе ги слушаш во клуб, не додека пиеш кафе во 16h попладне....
Барам партнерка, 22 годишник повеќе инфо пишете ми
За која градинка? И јас очекувам да ми се јават, ако воопшто се јават.
Здраво. Искуство која е подобра за волумен? Фала [ATTACH] [ATTACH]
Здраво. Сакам на 22 август да одам во охрид со дете од 4 год. Досега се нема бањато во езеро. Дали водата е ладна поточно дали има голема разлика од...
И квалитетни моливи. Да не се кршат и убаво да се острат. До сега најпогодени биле на Милан марката. Ако знае некој боље нека пише.
Прво скрати ги подоите од досада, кога ќе те тегне одвлечи му го вниманието со игра.
[MEDIA]
Е не е интересен Спасета више, сега овој е хит [MEDIA] Препрати и ја на либето твое :inlove: Btw страшна појава е :x и кој го излажал дека знае да...
Нас исто вака ни правеше, скроз исто кога и растеа 4ките зимата. И тоа траеше доста време. Некако посигурно се чувствуваат измеѓу нас. А ја ставев...
Супер, мило ми е што ти се допадна. Јас путерот го немам пробано, моментално го имам тој од манго, следно ќе го земам овој од урми :)
Јас систина , убаво би било сите во исти ден :D :l: Со лесно на сите:hug:
Да, излезени се 4ките од пред некое време. Уште една тројка долу нема, ама не се заби. Со забите кога има мака веднаш ја познаваме, секој заб со...
[ATTACH]
Преубаво мириса путеров :inlove::inlove::inlove: Баш е путерче у права смисла, путерасто и млечно, се осеќа и медест мирис, као некој топол напиток...
Јас работев 2009 до 2012 некаде. Не знам дали нешто и што е променето од тогаш.
Ти пишав во лична порака
Дрвени боици и фломастери на штедлер или бик. Лично првите ми се фаворит, пигментирани и лесно оди раката (кој пробал боици кои се "суви" ке ме...
Ве молам за искуства со Балкан Фан туристичката агенција. Имаат смешни цени, значи нереални во споредба со другите туристички агенции, многу ми е...
Separate names with a comma.