@Manako2 Со кој член би правеле палачинки? :D
Не сакам, далеку ми е, а и ме страв да не е како гостиварската :D Сакам да заврне снег па да крцка под нозе додека пешачиме:rain:
Јас давам доручек млеко, ужинка овошје или житарка + овошје. Ручек најизменично зеленчук и зеленчук со месо. Риба лосос дадов еднаш, ама мене ми...
:*:Не тие лесно знам мислиш светот се распаднал а секое лошо за добро е, што и да е ќе помине.:*:
Со @hermosa Со кој член би оделе на ручек?
Zdravo, imam dijagnoza na PCOS, prvpat vospostavena pred okolu 2 ipol godini. Nemav klasicni simptomi na PCOS - nemav silni vlakna (nitu pak mnogu)...
@Feniksgirl и @Bubish26 фала ви на одговорите :inlove:
Убо е ко ќе замириса, неубо е ко ќе треба да се прај сто сати :whew: Сакам Сакам вода од скопска чешма :wasntme:
Отиде ли Фаучи во затвор? Го следеше ли некој судењето? Зашто никој веќе не зборува за ова? Каде се луѓенцава што збореа за тоа дека биле безбедни и...
Некоја баш е љубоморна на секси праската на Ана :rofl:
Кај кој доктор сте ? Се надевам дека ќе се погодиме (fingers):inlove:
Знааам :D Сакам Сакам да дојде есен шо побрзо па да замириса на ајвар. :inlove::D
Само завидлци бе, кој им е крив шо немаат секси праска (facepalm):rofl: Не е смешно, знам, треба тема за најглупи статуси, коментари да отвориме...
Не бе какво исполнување, неќам јас :tmi: :bandit: Сакам и со шлаг плус :inlove: Сакам сочна лубеница шо се топи во уста?
Тешко е оти цело ова срање од "музичко" натпреварување е политика.
[ATTACH]
Има прашања после секоја од темите, тие се паѓаат.
505
Внимавај што посакуваш можеби ќе ти се исполни. :D Не сакам :emo: Сакам палачинки со нутелка :$
Separate names with a comma.