Здраво на сите имам едно прашање до вас ако може некој да ми одговори што побрзо.Имавме секс со партнерката и свршив во кондомот. Одкако свршив...
За ранец се одлучив на Gabol од Просветно дело, само се мислам дали да земам анатомски или обичен што може да се стави на количка со тркалца?...
де бре кај ојдовте, дибеци, газења
Што ако не се присуствува на обука? Прашував јас за одмор конкретно, во септември ќе одам, ми рекоја цел август е пред нас слободно оди. И сега...
Super iskustvo so poragjaj dobiv i anestezija. Bev vo apartman poseta imav dojde soprugot. Prviot den ti go pokazuvaat bebeto posle od 5 sabajle do...
Далеку е центарот. Или такси, ама доста ги поскапија, а има и автобус.
Девојки има пуштено термини кај Јани доколку чека некој да си закаже
Скијатос е прекрасен и ако одите со автобус мислам најдобра опција за пар затоа што е добро поврзан со јавен превоз. И на Лефкада би си поминале...
[MEDIA]
Здраво, сте патувале ли на некој остров во Грција ? Да ми препорачате каде е најдобро, за пар. Дополнително, искуства со балкан фан ? Многу ефтини...
Има ли некој случајно сликано распоред на доктори по амбуланти за преглед од 36 недела, па натаму? За ГАК прашувам. Фала
Фала ти, не ми требаат кашички, ми треба путерот против стрии. Ќе оди сестра ми неделава па мислев да ја пратам да ми земе, ама и ние кога бевме...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Eucerin козметика јас имам барано , но нема по аптеките , не знам зошто не ја носат оваа козметика, има само по некои онлајн страни. На грчкото...
Препорака за лосион/млеко/путер за тело со мирис на смоква?
Мене како што сѐ ми прави рани или ми предизвикува болки ептен сум ограничена. Ако најдам нешто згодно, обавезно истото го зимам пак. И така отстрана...
Јас сум одела кај Прошева, не ми остави нешто впечаток.. ми даде препорака за кои книги да ги читам и генерално многу општи насоки даваше.
[ATTACH]
Некоја со поново искуство од пораѓај на Гак да сподели?
@koritsaki Дали знаеш каде во Грција можам да најдам Еуцерин козметика и Хип козметика?
Separate names with a comma.