Ај да ве видам дали ќе погодите што е ова? :D [ATTACH]
Miss Spice.
Да не е за друго исплатата, да не не е породилно, рефундација некоја, исплата за новороденче и сл?!
Kade pisuvate mail? Mene za juni ne mi e isplateno, konkretno od juni mi pocnuva porodilnoto pa ne sum bas upatena kako funkcionira isplatata.
Не. Tequila Sunrise?
Ednostavno. Ne go nosi na vakciniranje :)
Женски имав еден спонтан абортус во април оваа година и многу брзо после 2 месеци останав бремена. Втората бременост исто резултираше без срцева...
Иди нека ти преправат , не се малце пари тоа.
Да те утешам. Во јануар ќе полни 7. Јаде само макарони со сирење и јајце измешано, нагетс без ништо да ти се згади, тост само со крем сир, рвена леќа...
Па јас имав ситни заби и прв пат кога се видов да изгледаа големи не е метал керамика цирконија е
Прескап е за тоа што го нуди, истата главна состојка што ја има во серумов (аминексил) ја има и во овие два од Лореал. 500+ денари, за околу месец...
Даааааааааааа Купечки сок од вишни?
Стаса ранецот, нарачавме и исто вакво кутивче за прибор.
Па нема што второто мислење , нека ти ги преправаат таму каде што си платила .А извини вака, не ти се малце големи ?
лосионот за тело е супер. И јас го добив на истиот начин. Го искористов на плажа. Донар е за секојдневна употреба. Од една страна убаво мириса баш...
Ако ставаш метал коронка, се струга повеќе од забот , со циркон помалце. Не е само естетика , мене овие два заба кои ми се под навлака, многу често...
[MEDIA]
Фала ти! Да, знам дека ќе биде кратко особено поради тоа што нѐ чека потоа пат со коли, ама на мисла бев дали треба и ние самата маса да ја...
И понекогаш ми и крварат и јас мислам дека ми притискаат на непцето
8-че Саздо
Separate names with a comma.