Ти бираш каде ќе се породиш, треба за од 36 да имаш упат за да почнеш на цтг. На последен преглед кај матичен кажи им да ти дадат упат за каде што...
Па немаш потреба сега за сега, стварно ти е доволно магнезиум, земи дупла доза магнезиум. Немаш штета никаква од дополнителни витамини, токорелаксот...
Искрено не се сеќавам. Знам само дека ми беше закажано на 10 ден од циклус. Во меѓувреме кај нив ми испитаа седиментација со крвна слика како и...
Имав вреќи, не само темно туку буквално вреќички под очите. Извесно време не се замарав а случајно налетав на рандом лифтинг крема и почнав да ја...
Ме умре жешково.. не се издржува веќе..
Дали ви се случува една недела пред циклус да имате гадење, болка во мускули, како без енергија буквално немам воља за ништо…Булвално како пред...
Работи
Од Стокомак. Пудинзите се на растителна база и се многу вкусни и кремасти. Другите работи што ги спомна уште ги немам пробано.
Da,ama nekako ne sakam mnogu vitamini da zemam i sakav da procitam i drugo iskustvo
:puke: Салама?
Со Кара Миа :bandit: Со кој член би се лапале?
Па неам стручни информации ама логично е дека може да направат дисбаланс ако се пијат без причина
Иам. Имаш ли ајпад?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ti blagodaram mnogu :f:
Постот во "Испукајте се" ме потсети, а и претходно се дискутираше дали во оваа тема или во некоја друга, за тоа како воспитувале бумерите, како...
Дали ви ги препорача доктор? Мене ми вели доволно е магнезиум да земам за болки слични на менструалните во рана бременост.
Лага Лпм е алапача
Од каде се купени Марленката, тие колачите над марленка и чоколадните пудинзи?
Aко ти е веќе сфатен материјалот само неколку дена пред колоквиум исчитај се. Ако не, АМBOSS, интернет, па и патофиза од Таџер од библиотека ќе ти се...
Separate names with a comma.