Се изнапишав пораки , џабе и се откажав на крај. Среќа па 300ден не се многу. Мене не ми се погоди Али баба , сепак мое искуство е тоа .
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ајјјјј катастрофа
Мене полначот ми е fast charger ми се полни тел за некои си 15-20мин. Батерија ми држи цел ден до два
Јас еднаш маица 300ден , не ми стигна отворив диспуте ,парите не ми беа вратени.
Има ли некој, што нарачува од, Алибаба? Ме интересира, дали е задоволен?
Признавам полнење само под 10% до 100%. Еве сега ќе направам тест, секако двата телефони ми се по 5 посто :) Гугл Пиксел 9 Про ХЛ (5060 мАх) со...
♥️
[ATTACH]
Во ДМ или онлајн на страната Тесори ди маре. Околу 480 денари е. Се нанесува на скалпот помала количина, се држи саат време или подолго и се измива...
А не и било страв да се бања во базен со 100 души да закачи некоја бактерија? А бе ајде.
Јас да. Ама за лопеција, мислам дека ни помогна ама не можев редовно да го корстан како глина е се суши се кубев иницирав дупло паѓање него само да...
Шо мислиш под поубаво полнење? За колку ти се полни со оригиналот? И колку брзо ви се полнат со оригинал адаптер, ама искрено, од 0 до 100? Значи не...
Дали може да поставите слика како изгледа серумот и каде може да се купи?
Не си направила ништо, не се обвинувај. Зарем сите жени што останале трудни пазеле на движење во првите недели? Има причини зад тоа што се случило...
27/30 Тетка Хулија и скрибоманот - Марио Варгас Љоса 5/5
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ние еме исто на комбинирана исхрана, само што јас морав да додадам ад заради што моето бебе падна на тежина. Сега е два и пол месеци и од почеток...
Да, се е тоа нормално. Втора бременост ми е, првата сум царски породена и на се ова што наброја плус резот знае да ме боли. Сѐ ова е нормално, се...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.