Дали може да ми кажете каде наоѓате некој што има сериозни намери ? Не сум дете ,а цел живот ми е проблем што привлекувам само мажи кои сакаат...
Па мојата техника е да се депилирам само во купатило, и со што поголеми крпчиња за да не се излепам :rofl:. Ама зборам за домашна смеса, се...
Ista sum.So toa na leto imam opaganje na cekori:)))).
Koe Jumbo?Od koj grad?Da trcam da ja zemam.
Здраво. Може темава не е за тука, но ми треба мислење. Дали ако на инста додадам дечко кој неодамна го запознав автоматски значи дека ми се допаѓа?...
Фала многу❤️ ептен се исплашив овие 2 дена,прв пат ми е и појма немам
I jas imav taka isto grcevi okolu 7 i 8 mi den od transfer na 3 dneven embrion invitroto bese uspesno sega e decko od 2 godini taka da nemoj da se...
Да да, за Скопје прашувам. А кажи ми, имаат ли сајт и опција за плаќање со картичка или само во кеш при достава?
Леле одамна имам купено работи од кај нив, тоалетната маса не е нешто преквалитетна, столчето ми беше мало го сменив, а огледалото е супер. За цената...
Леле и јас сакав некое во овој стил. Како си задоволна? За колку време од прилика доставуваат?
Dali moze da se stava bezboen lak od gore kako sjaj vrz gelot ili mora da e top coat sto se susi vo lamba ?
Кога излезе Лидија од Young Dadi бев у фазон wtf e со песнава. Погодете сега која песна ми е на repeat. :drunk:
Ако мислиш на вакво огледало, имаш во Гери Компани на Фејсбук, јас конкретно имам земано од нив , океј се
Е баш така. Сите знаат да ти најдат грешка, ама кога треба кај себе нешто да сменат, е тогаш нисам одавде. Одамна престанав да очекувам...
Она што е заедничко за сите генерации е тоа дека им фали самокритичност. Сите се поспремни да најдат маани кај другите отколку кај себе. :D
Абе јасно, во ред тоа. Не одрекувам, кажав и претходно дека има ужасни во моја генерација. Не си ја величам генерацијата ни најмалку. Ама не можеш да...
Треба да си направиш профил на IKnow и таму се аплицира, а за упис, може и некој друг во твое име да ги поднесе документите, не прават проблем..
Кои се тие?:?:
Дали мора лично да се носат документите? Или можеби друг да ги однесе наместо мене?
Така и пишува, дека нема потреба да се прикачуваат. Физички се носат. Со среќа
Separate names with a comma.