Мислиш тие што не ми пишуваат се квалитетот? :D
Пробај да пишеШ ти некогаш прва. Знам дека е тешкО. :rofl:
Па бирање е кога од неколку што ќе ми пишат јас бирам со кого излегувам . А тие што ми пишале сигурно сум ги привлекла. Туку прашањето ми е дали во...
Здраво, не знам дали е за тука прашањево но ќе ми значи доколку некој ми каже. Маж ми ке оди за Грција деновиве, што сте користеле за ублажување на...
Vidi vo Marger
Оти пиша дека привлекуваш, а чим и ти бираш, немаш инстинКТ.
А зошто мислиш дека не бирам .
Бирај ТИ.
Ок и како да го сменам тоа ?
Predlog: 1. Genetski Mutacii 2. Panel za trombofilija 3. Tiroida (Tsh, Anti-Tpo, T4) 3. Antitela (ana, afa, antifosfolipidni antitela) 4. Soodnos...
Fala ti.Ja zemam.
Па, по ова..ти не бараш, привлекуваш. 8-)
Ако можам да сум бар пола од тоа што мајка ми била за мене, ќе сум пресреќна, и ако можам бар пола да им овозможам на децата тоа што она мене ми...
Па не би била одма во врска ,но сигурно не би било тоа авантура.
Одвај чекам да се вратат во мода природните веѓи. Ова истетовираниве, исцртаниве, на ништо не личат.
Што е подобро, мулти готвач или готвач на пареа? Не можам да одлучам што да купам.
Веро Џамбо Скопје . Искрено ем убава е на изглед, ем многу е добра . Држи топло/ладно многу време.
Што е со цениве во Систина? :?: јас ова го правев на ГАК за 900 ден и сум презадоволна. Пред неколку години и во Солун околу 700 €. Нашиве...
Па нормално дека се започнува со авантура, мене не ми е јасно како сакате да бидете одма во врска со некој без да го знаете, или одма очекувате некој...
Kako da se spravime,poslednive nekolku dena mi e pojacano ,paniki me fakaat mi se vrti mislam deka ke padnam ne faka zestina se prepotuvam a se...
Separate names with a comma.