Мислам дека нарачав преку Фејсбук а платив кеш при достава.За интернет страница не знам дали имаат, мислам дека не.
Истиот проблем го имам и јас сега. Дали го решивте и со кое млеко? И моето не прифаќа Хип, во аптека не знаат да ми кажат кое е најблиску по вкус на...
[ATTACH]
Искуство со докторката немам, а за другото да, те интубираат за да дишеш, дека си под општа анестезија. Со лесно.
Човек - пајак 9/10[ATTACH] Акција, авантура. Деноноќната борба против криминалот во свет што не се сеќава на него и тагата што ги гледа старите...
За два дена и имам закажано лапараскопски вадење на жполчка поради песок кај др. Гордана Божиновска Беака во 8 септември. Искуство за кај докторката...
Има во Комбо, во Сара Фешн Хоме, и има нешто и во Џамбо. Да провериш и Рамстор Хоме Вардар. Најубаво да го видиш ако си во можност, онлајн не би...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
јас мислев само нас ова ни се десило, исто и ние правевме крштевка на именденот, знаеа 6 месеци унапред, се паѓаше работен ден, мислам ние не каневме...
[MEDIA]
Одамна не сум, нека трепка :D [ATTACH]
Може и друг да ги однесе
Добро е што е негативен тестот. Барем терапијата е поедноставна. Пробајте барем 1 месец со терапија и исхрана. Симптомите знаат често да се јават во...
:D [MEDIA]
Исто е и во живо ,верувај .
Она коа и последното залче го дели со тебе, а ти си се најаде веќе, за само да не глеаш и молиш ко кутре :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:...
Не знам тоа, кој колку се замара..ама разочарувачки е за некој ова прашање..кога не се погодува парнерот на долги стази.
Separate names with a comma.