За 1 месец ќе правиме роденден и крштевка дали треба да нарачам една или две торти. Планот е таа за роденденот да биде на 2 ката, да не биде премногу...
Дали во кисела вода океј депилираат исто како во pro beauty?
Јас не мачкам одоздола, тие купачи најчесто имаат веќе UV заштита
42.282
можи број да ми дадеш од нес те молам?
добро вечер на сите ми треба итно некоја гледачка која прави магии за љубов ќе ме молам нез непотребни коментари и ако знаеете некоја итно пишете ми...
Правена сум пред 5 месеца во чаир но неуспешно ради тоа што неуспешно биохемиска имав овој пат идам на сигурни раце тој што ќе ме прави и ифв ќе ми...
Сличен случај сме. И на влажно кашлање имала пневмонија. Што напесвивте+?
Од моја гледна точка, ако ме заследи девојче, одма јас си замислувам свадби, деца, крштевки итн итн. Дали е во реалност така? Апсолутно не. Не значи...
Во апартман, на неполни 5 мин до центарот.
+ кафе, вегета... За кујнска опрема треба да имаш прибор за јадење (вилушки, лажици, ножеви) тањири, чаши мали и големи, чаши / филџани за кафе /...
[ATTACH]
Благодарам. Во хотел бевте или апартман?
@Dek0 мора да имаш други опции за да пишиш на првата опција? Пишење не е толку длабоко. Буквално. Само пишење е, а можи да ти открие дали има нештото...
Здраво мамички.ме интересира кога одите на одмор и ако облекувате од целосните купачи со долги ракави на вашето бебе дали одоздола го мачкате со спф...
Здраво на сите Ми требаат препораки за кетеринг, слаткарница и цвеќара во Охрид за една помала свадбена прослава. Бидејќи сум од Скопје, не сум...
Веќе не ти веруваме...:smirk:
И да и не.
Koga e najdobro da se ospitaat hormono Komkr3tno mi tr3ba tiroidnite,insulin i kortizol,dali mora na dobieno da se ispituvaat I ako nekij znae dali...
Ако не се жали, шО...не се замарај. Гледај да имате време да се гледате. И мислам нема опасност, оти е заштитен ако се тие шо се возат.
Separate names with a comma.