Од Белина правам нарачка така што си правам скриншотови од производите, им пишувам на белина на инста во порака, име и презиме, адреса и телефон за...
Кога ова?
Некој што добро шиша боб? @koritsaki вие да не имавте боб фризура? Или грешка сум:D
Ташната е преубава, со здравје да аи ја носиш! :l:
Да? Затоа барам соодветна приватна институција/болница? Имаш предлог?
Нема потреба мене да ме советуваш, јас не минам низ тоа сега. И не сум информирана смеат или не смеат, реков мислам!
Повеќе не смеат да даваат! Не си Играј играчки оди во соодветна институција каде што ќе бидеш надгледувана и ќе ја средат работата како што треба......
Ме пука носталгија ;( :u: [MEDIA]
Не е ништо страшно.
Плодност-Битола Мартини болница ако веќе бараш приватно.. Органџиски-Штип
Има опцијаќе отидеш во социјално за точно да ти кажат
Можеш медикаментозен, мислам дека е подобро отколку другата опција. Мојот матичен ми има кажано дека се високи шансите да се исчисти се' целосно, без...
Ако сум невработена, дали можам да бидам здравствено осигурана? При тоа имам дете од 2 години кое беше преку мене осигурано, а сега веќе не е. Кои...
Јас продолжив да ги пијам ПреМама Дуо што ги пиев во бременоста, плус железо и магнезиум глицинат на Солгар.
[ATTACH]
Шампонот Балеа Шампонот е во ред за цената што ја има. Ја прави мека косата, но е прилично „тежок“ шампон за мојата коса. После два дена косата ми е...
Да Цреши?
[ATTACH] [ATTACH]
Да Боза
Да Киви
Separate names with a comma.