Психички самиот збор операција е страшен и нормално е да се плашиш одиш под целосна анестезија ама брзо сѐ ќе се заврши, не се стресирај.
Татко ми се оперираше кај Беака, супер помина. Докторката е фина, не се плаши сѐ ќе биде ок. Лапараскопски е, со 4 дупчиња, наредниот ден дома, ќе...
Да
А што му пишувала? Дал повеќе контекст.
Дали знаете некоја добра шнајдерка за фустани во Кисела Вода?
Они како верници се бетер од оние што им сквернавеле верата. Злобно стадо кое вешто го избегнувам.
Си реков ај да си пишам тука да си олеснам душа, да не си се допишувам само со ЧетГПТ. Бебе месец дена, јас сама секој ден. Помага сопругот по дома...
. Појди дирек во АВРМ и преку нив имаш бесплатно здравствено
Извади ја сега во бременост. Слободно можеш анестезија и снимка.
[ATTACH] Ваков ли е?
Каде ја чистеше инфекцијата? Мене ми препорачаа во Штип. Дали е болна процедурата?
Тестовите за овулација ги имаш во Ск во Зегин.
Охриѓанки ве молам за предлог тапацер во Охрид за замена на сунѓер и платно на тросед со механизам кај Билјанини извори.
Дали имате искуство со некои организатори/ евент планери на свадби да препорачате од кои сте биле задоволни? По која цена отприлика се движат тие...
Во Јули месец
Здраво. Има ли некој фармацевт тука, сакам да прашам нешто во врска со некои лекови.
Колку време? додека доиш цело време треба?
Јави се во Плодност, кажи за што си и ќе те закажат.
Никако во раце нејќе да цица само легнат да е.
Можеш како невработена да имаш здравствено, ќе одиш во ФЗО ќе ти кажат, ќе те препратат веројатно во ујп за да видат дали ти следува бесплатно...
Separate names with a comma.