Јас ја имам најсветлата нијанса, исто баш сум задоволна. Топ е ова, јас си го викам ББ-крема. :) Не ми се купуваше пудра за секој ден, а и сите по...
@AlmaOculta кератинската маска одамна ја фалевме тука низ темиве наменети за продукти за коса. Другиве ги немам пробано, па не знам какви се.
Незнам во што спаѓа, не е пудра пудра. Дека исончана сум и не ми се даваше пари многу за темна пудра и викам ај нешто ефтинко ќе земам (за 1м ќе ми...
Фала тии
А која цена е ако знаете? Им вртам неможам да ги добијам,а треба пап тест да правам и хпв типизација па сакам таму да ти однесам примероците.
Јас ја земав порано за да не трошам време утре, ама можеш и дента
Затоа свршиле работа и отишле у курац.
YouTube инфлуенсери.
А младите немаат мозок сами да проценат што чини, а што не чини? Шо се они бебиња ? Како бе за многу ствари знаат и се искусни, а за културно и...
Sto napravi ? Pravese li nekoe plus ispituvanje ? Odamna te nemam procitano, mozhe da imam propusteno.
Wow, баш ми е криво шо го укинаа директниот лет Скопје-Париз(Орли). Навистина нема смисла од Буве да се патува со саати до Париз… навистина многу...
Здраво, дали некој може да опиши како се одвива наставата на Ветеринарен факултет Скопје? Дали е потребно да си редовен на предавања и вежби за да...
:bow: не можеш да знаеш како ќе биде во наредните месеци, секој период си е различен си носи свои потешкотии, обврски, предизвици. И мене ми викаат...
Дали има вработувања сега во Хрватска? За подолг временски период, не сезонски
Како можам да заминам Хрватска или Словенија со работна виза?
jas,pisete mi poraka.
Леле истото си го мислев вчера кога ми излезе еден за слабеење и вежбање кај жени во перименопауза и менопауза. И почнува со она - не си вежбала цел...
[MEDIA]
Не, сама се пушти, ама уште понекогаш се влече, побрза е моментално така отколку со лазење. Од вчера почна да станува на нозе, да се беси на се што...
Здраво, продавам octenisept спреј комплет со вагинален апликатор и само апликатор двете за 1000ден. Купени од Швајцарија.
Separate names with a comma.