Имам Имаш ли вошки:D
[IMG] Добар е како антипреспирант ама сите бели маици ми се со жолти флеки од него.
Да Сурутка
На многу од производите кои се на попуст рокот им е краток, да знаеш... Не можам да тврдам за сите, но досегашното искуство така покажало кај мене.
Бриши го сместат од секаде! Ќе ти биде тешко два,три дена . Кога ќе најдеш саглам човек , ќе сфатиш каков сељак е овој! [ATTACH]
Не Смокви?
Скроз те разбирам и ужасно ме нервираат такви коментари.
Семинар
Не, овој не е со УВ заштита. Еве го мојот...
Во текот на целата бременост а највеќе во прв триместар се нормални менструални тегоби. Напиј се магнезиум.
Фала на информација, јас ќе одам само на интима, во Инфлуенс ми земаат 500, а овде е 700. Не е малку, но така ми се погоди со одморов, инаку планирам...
[MEDIA]
Glukofaz xr na rucek i navecer tromesecen seker vo red ginekoliski ok pap brisevi ok ciklusite se sredija poleka 30 35 dena ....IR,metabolen sindrom...
Прво, немој да се обвинуваш себеси што си поверувала. И немој да се прашуваш што не е во ред со тебе. Само си поверувала во нечии зборови затоа што...
Мислам на итно дека би ве примиле. Ние секогаш така одиме
Јас искрено не видов друг пост освен оној каде се качуваат по металните скали. Моја претпоставка е дека има големи шанси тие да сакале да ја видат...
Ne za bremenost na presto gi baram od istiot brend mi izleguvaa na reklama nesto
Дали се во ред роковите на производите? Да не се со краток рок?
Separate names with a comma.