После 2 години обид за бременост (за второ дете) конечно видов 2 цртки еден месец пред тоа пиев два вида на чаеви од германија (ми ги препорача...
Треба да побараш гаранција, барем кај мене е така. Они ја исплаќаат директно болницата.
Нема врска село-град, туку простотилукот и безобразноста како карактеристика е на сељак, не селанец. Тие веројатно се сељаци и прости.
Mene vcera mi pustija
Ви кажав зошто има вакви недоразбирања.. го игнорираме срцето а ги слушаме другите.. (ама од друга страна родител мисли најдобро за своето дете.. јас...
До таа цена изборот ти се сведува на два телефона. Iphone 16 или Pixel 9 Јас би ти го препорачал Пикселот пошто е поевтин....
Јас сум сигурна дека нејзините родители потекнуваат од село,па затоа и се однесуваат така.
Нашиот балкански менталитет" Од каде му се парите за куќата? Што е тоа толку битно од каде му се парите за куќата? Воопшто не е прашањето како ја...
Моево за скоро ќе полни 7 месеци а кога ќе наполни 8 треба да тргне во градинка. На еден оброк сме а понекогаш му давам уште еден (ако првиот му е...
Стигнаа и кај мене денес на комерцијална :party:
Мајки, здраво! На почеток сум со доењето и на едната брадавица ми се појави како рана. Лекар ми препорача да се мачкам со 3 креми: миробакт, белодерм...
https://ledikom.mk/p/4442/v/6171/apple-iphone-16 Јас сум презадоволна од камерата, и јас нон стоп фоткам.
Честитки имај лесна бременост
Здраво женски, ме интересира тие што имате искуство со приватно здравствено осигурување, дали треба да им најавам за пораѓај па тие дирекно да платат...
Jas najmnogu patam od vrtoglavicite,i od stravot yste poveke mi se vrti i nemozam cela se stegnuvam se ukocuvam duri mi e strav da odam,heleks mi...
Препорака за мобилен 30-40к. Битна ми е камерата, зошто баш многу сликам :D И да има меморија убава. Игри не играм.
Тој тргна во градинка на година и пол, така што подоите беа значително намалени. Наутро му давав пред да оди, кога ќе го земев попладне и вечерта...
Дали ќе можеш да ми пишаш приватна порака, ми треба препорака за детски невролог за трето мислење, бидејќи првите две се тотално различни.
Честитки! ❤️ Можно да се покачени од терапијата
Здраво, Да пријавам позитивна бета па здравје со Господ напред да биде се како што треба, инаку денес правев крвна слика и д-димер се во ред освен...
Separate names with a comma.