[MEDIA]
Без корен, долж врвовите?
да
Фала ти многу. Само што излагаш од море одма ја нанесуваш?
во врњачка бања во кои хотели се сместувате и дали водата е термална? А во апартмани, во кој дел од местото?
@bookslover Тоа е , има и едно друго со овошен мирис ако не сакаш кокос и двете се добри.
Можеш да ми пратиш слика за да го барам? Во ДМ? Инаку да и јас ја мокрам и затоа после цел ден плажарење не можам да ја исчешлам. Едит:...
Млекото од кокос на Балеа го нанесувам после секое излегуавање од море и мека е косата, ама јас ја мокрам косата во море. Исто може да ставаш...
Можат да идат како придружба на некој/а пејач/ка. Ама на повеќето Боби ни е желбата. :D
Пред менструација ми се јавува нешто што личи на мигрена, но без силна главоболка. Најчесто симптомите ми завршуваат кога ќе помине менструацијата....
Ха ха, со среќа скротување. Кај нас е украс.
Од Пи Ки бебе маркет. Има повеќе димензии.
Јас на нивни настапи имам одено на времето, супер атмосфера ми правеа, башка пастуви али нели само свират?
Женски ве молам за мислење дали ова се океј вредности? 27ма недела прв пат правам вакво нешто не се разбирам многу
Имам закажано и кај Димчев и кај професорката Ана Данева во ГАК. - кај Димчев денес, кај Ана утре. Паниката кај мене е што јас сум 21 недела, вие сте...
Дали може да ми препорачате некои производи да си ја заштитам косава од плеткање на море? Нон стоп ми се прави пепел и после тоа ја корнам кога ја...
Dali nekoj ima iakustvo so Tesla masina za susenje alista?
Separate names with a comma.