Se misliam pomegu ovie dva?Nekoj iskustvo
И јас сум била тепана како мала, ама не трескана од земја! Знаела мајка да ме плесне ако пикнам прст во штек иако многу пати ми има кажано да не го...
Реално и двете,некои тоа го викаат заљубеност ДЕ,нек се заљубат во пропалица или клошар,тогаш ќе им верувам.Љубовта се гради низ години минати и...
Тоооп, тоооп, топ се. Маж и Никола мене ми е по спремен, ама и она е добра. Голема препорака за болницата. Многу се искрени и директни. Јас со...
Ако не кажеш дома, убаво е да се консултираш и со дечкото. И да има нешто барем ако може тој финансиски да ти помогне. Не си го правела сама па сама...
Дечко ти имаш страв психолошки ,и без лекови може да се има проблем ако го мислиш.Немој да читаш упатства долги пред пиење,слушај си лекар или пати...
Да, дента пред да пукне фоликулот бев кај матичниот и утредента отидов фоликулот беше веќе пукнат Но, според Димчев бидејќи се е во симетрични...
Мајки, дајте предлог што да земам за повојница на бебе месец ипол, кумови ни се. Што би им било практично во наредниот период.
16та недела сум и имам некои благи болки во долниот дел на стомакот. Гинекологот ми кажа дека е нормално, се шири матка, карлица се. Некој со такво...
Кога ќе се јавуваат за договори за огласот за 150 полицајци?
Каква количка имавте? Комотно ли им беше внатре, врзани беа? Не дека не ми паднало на памет ама последниов период има драми и за неа. А и моите...
Како знаеш кога била овулацијата? Следеше на ехо?
[ATTACH]
Да одиш да си провериш брисеви кај гинеколог?! Можно е да е и некоја инфекција. И да не е, не ти е грешка да провериш.
Ореов лад и други мајки го предлагаат погоре. Далеку ми е некако, а Leaf убаво изгледа на слики (го најдов на интернет) и ќе одам да го видам во...
Прополис, само без алкохол да биде. Јас имав некој дома детски без алкохол и таков прскав кога имав мака како тебе со болки во грлото и со голтање и...
Zdravo sakam da prasham dali sluchajno nekoj bil kaj Karolina probishtip i iskustva ve molam spodelete
Моите заспиваа во колици до 16 месеци :)
@Medea. Еве топла препорака за парфемов. Јас минатата недела отидов во Рамстор да купам нешто облека,за да на крај излезам со два парфеми од MAD-...
Separate names with a comma.