Dali ima pusteno soglasnosti od ministerstvo za vrabotuvanje za gradinkive imate nekoe info?
Се изгорев од тава која беше во рерна на 250степени и на раката имам голем бел плик а околу кожата е воспалена не можат да ја пипнам многу пече. Ја...
Нормално емоција, ама од љубов не можеш да плаќаш сметки.
Дали на Битпазар има декорација за торта и слични работи како на Тему?
Продавам инхалатор, фиксна цена 1500 денари. [ATTACH] [ATTACH]
Па голема е веројатноста да е поситно . Моето е 2 недели поголемо со мерки, ама и јас и сопругот сме големи. Сопругот е 195, јас 173. И првото го...
Мене ми беа и двете..после 10 тина дена не беа веќе.
Исто би ти рекла, иако кај повеќе сум била така дури и никој освен бомбоњера, пијачка и цвеќе ништо друго не носи.
Сите се преблаги, само од гледање се добива дијабетис. Затоа ја обожавам сладолед у секоја сезона, најубави ми се Алома и Фемили, не се преслатки. Не...
Јас веќе месец дена се соочувам со истото. Првиот месец супер цицаше и супер напредна, ова почна да се случува вториот месец и уште трае. Кај мене...
Со истиот проблем сум, 17та недела сум јас. Разговарав со матичната ми рече дека е нормално да се појави несоница, да зголемам доза магнезиум и да...
Мене матичната ми препорачаа канестен за таква лузна, мачкав околу 1 месец секој ден ама остана уште и се познава малку, 4 месеци поминаа откако се...
Najvazno mi bese da ne e pijanica,bidejki ziveev so takov tatko.I go dobiv takov,pari zaedno pravime taka da toa ne mi bese presudno.Vreden i miren,...
Ви благодарам многу. :l:
Другарка ми ме викна на сутлијаш за прво запче, се носи ли нешто? :D Јас не го знам обичајот и не сум правела, ама сакам да ја испочитувам :)
Охрид.
Сите ги расипаа ради пуста алчност. Линдт е едно од најубавите чоколади кои ги имам пробано ако сте пробале поубави од линдт кажете ги кои се? Лион...
Имав и јас и еве во 18та пак имам, ми кажаа дека е нормално се додека се благи болки и повремени.
Мислам статистички лист е тоа. Мислам дека можеш да го купиш во физичка форма, а ако сакаш онлајн провери дали навистина профилот на е-услуги ти е со...
Separate names with a comma.