Devojki znaete li vo avicena za kolku vreme davaat rezultati od beta hcg?
Со коментариве звучиш како да си од оние жени што ако мажот ја изневери ќе и биде другата жена крива пошо се облакала провокативно а не мажот што не...
?????? Кој рече дека прифаќам??? Јас не прифаќам некој кој не познавам. Општо го поставив прашањето. Зошто вака од ракав, се мава одма...
42.286
До две недели +- се толерира. Мене за првото ми направија паника мешето било мало, се роди нормално т.е она си има ден денес тесно меше ама складна...
@Antolinaa еве и :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Глеј колку КУПОНИ иам :rofl: :wasntme: [ATTACH] Не фотошопирам жими све :rofl: Не ми ги дава ни...
се правам као да не ги приметувам ама неугодно е сите муабети ми ги имаат слушнато се знаат за мене веќе.Како и да е се одселувам за брзо. Инаку...
А ти зошто прифаќаш зафатени мажи и после ти смета оти ти лајкнувале или ти пишале ? Јас одма ги бришам. Второ, провокативни фотографии не се за на...
Фраериште со мади*а.:D
Тие увозни давчки предходно биле вкалкулирани во цената на производот, а сега ги пишувало посебно. И не било сеуште кај сите сменето. Исто, ако сме...
Heleks ako epten inaku nisto si vrvam potam i taka
Конечно најдов нешто кое ми се допаѓа а да е нежно и да има поголема трајност.Инаку, откако ме фати вториот бран од короната веќе не уживам во сите...
I koja e frazata pisi ja
Еми ожењен, ал ништа озбиљно... :D
ete ova e moja naracka pred 10 dena, ne dava ni broj na karticka, ni adresa
Милшпед се топ една кај мене една кај мајка ,едниот ден е кај нив другиот ден кај нас и тоа кај мајка нема претставништво со комбе до средсело бил :)
Да али малце покомплицирано е од тоа. Не се споредува(ме) со една личност и заклучуваме дека сме назад, туку се споредуваме со околината, со врсници,...
ja imam bratucedka so godini ni od doma ne izleguvase, mnogu se macese, celo vreme duri i doma panika, gusenje, tresenje a odbivase i lekovi,i nekoja...
Мајки помош.. 2ипол месеци бебе, носот не му е затнат значи си дише нормално, а сепак како да има нешто на грлцето или назад во носето и цело време...
Овој комшијава баш сеа најде да е на одмор и да готви специјалитети секоја вечер од коа ќе се надува ја коа постам мме!
Separate names with a comma.