Женски на колку време проверувавте крвна слика и урина? Јас сега сум на почеток на 4ти и до сега не ми спомна гинекологот за таа проверка, јас самата...
Zdravo zenski na prvoto dete ostanaf bremena odma prviot obid na vtoroto isto so eden odnos ne zastiten sega planirame treta bremenost posledna...
Не мислев на тоа, туку мислам дека на провокативните слики не им е местото на профил каде што секој може да ги гледа. Невкусно е.
Dali ste zadovolni od nekoja maska za kosa ? Go koristev nekoe vreme na apivita samponot za mrsen skalp i suva kosa, nemase bas nekoj efekt na...
Мојата бета беше 4 пати поголема кога требаше да се дуплира, па еве таа истата бета синоќа дежураше 4 саати :sweat::inlove:
Се распеал: Пидеее, пиде, пидеее, пиде [SPOILER] :music::dance:
Top ideja, woke prikazni :D [IMG]
Што направи? Можеш во аптека да побараш маст или спреј, ќе ти дадат тоа што треба.
Моево исто така неќе вода од шише, уште цица ама му давам и адаптирано навечер и мислам дека шишето го асоцира само на млеко, кога и да проба вода од...
Shein ако влези во Македонија, со Тему заедно па и Али ќе напраат покос на пазаров. Ама државава е никаква шо одма ќе воведи царини, ддв, давачки и...
За 48 часа треба да се дуплира, а ако повеќе од тоа е зголемено отколку што треба? На пример на 3500 бета, околу 7-8000, а ако е повеќе нешто не е во...
Уште Shein фалеше.. Преку глава више од овие работи. Ич не ми се атрактивни повеќе, здосадено скроз.
Bas mi e milo dajjj Boze kaj site
Јас сумамед пиев, праев и серклаж со општа анестезија и бебето ми е супер (и јас се плашев како тебе)
[ATTACH]
Odlicno so srekja i so lesno❤️❤️❤️❤️
Mnogu ripnala za 48casa, mozebi se bliznacinja :inlove::hug: Lesna bremenost
Еве јас сум ти пример дека ќе се одлободиш. И јас мислев вака како тебе па веќе 3 години сум супер.:D
Separate names with a comma.