Која е страната на Верде, не наоѓам?
15.12.2026 женско
Ужасно загрижувачки ми е кога ќе слушнам/прочитам дека мажот ја тера жената да имаат второ/трето/Х- дете.
Ќе си речам конечно крај на макиве. Што ќе направеш ако омилениот сладолед ти го нема веќе во продажба?
Јас сум 38 недела, исто кај мене само стапалата ми отекуваат, 15кг имам качено, прееска и грч на десната нога ме фати ... Кога имам можност одмарам и...
[ATTACH] Ќе си купам клик клак:D Што ќе направиш ако утре е крајот на светот?
Повеќето ставиле ммр вакцина, без посебни реакции. Првото на 18-19 месеци го вакцинирав, ништо посебно не се деси, немаше реакција.
Кај прочитав, одма нарачав и јас, ќе пишам како ќе се одвива испораката(fingers)
Јас сум 22+ и сега ми е така. Од топлото е. И со првата бременост исто во лето бев бремена, исти скроз отекував летото. Дури папучите мали ми...
Здраво Дали накратко може да напишете ваши искуства од скоро време од детски невролози низ Скопје и државно и приватно, кој ви оставил добар/лош...
Дали некој користи деметрин,дали е добар за смирување,бидејќи хелексов ми намалува паника 1 сат 2 и пак наново,некој се фалат од деметринот искуство...
Neshto slichno ako ti fakja oko [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
5400 е цената , пред некој ден се јавив
Девојки, како сте со отекување и болка во дланки во трет триместар? Од пред неколку дена за бележав дека станувам со болки и трнење на дланките,...
Дали некој има душек од Југо Експорт ? Како сте задоволни?
Кога си дома, не гледај содржина што за тебе е стресна. Гледај нешто што те орасположува. Кога си на работа, искористи ја паузата за да излезеш...
Znaci bukvalno eve nedela dena poke jas taka mislam deka ke padnam pa osobeno na rabota ako stojam na noze gotovo pagam mi se cini takov strav i...
Анксиозноста често не се појавува без причина. Таа се појавува кога подолго време сме ги потиснувале нашите Потреби Емоции Граници Кога предолго...
Да прашаш за Бронховаксом да даваш превентивно. Да не доаѓа до пневмонии.
Ве молам,како е резултатот?[ATTACH]
Separate names with a comma.