Металкерамичка коронка 100 тина евра некаде, безметална коронка 250 евра
Дечко ѝ нема да дозволел она да вежбала и да станувала од кревет кога ќе била бремена. Awww колку слатко....noot. Мислам ако е ризична бременост, да....
:tmi: [MEDIA]
јас земам големина L и воглавно скрос ми се погодени. Земав лани и сега пред недела дена пак си порачав. Искрено двата пара за смешна цена ги имам...
На долг рок победува колективното несвесно и менталитетот на народот, џабе сите жртви. Човештвото познава црно и бело, секоја идеологија со тек на...
Прашокот за пециво никогаш повеќе , три пати правам ,три пати фрлам !! Не им чини , го жалам јадењето што го испофрлав :( мислев до мене е нешто , не...
Ве молам препорачајте добар и посветен хематолог исклучиво на приватно.
[ATTACH] [ATTACH]
Проценувам интелигенција на луѓе според тоа дали лајкнуваат постови на патриотско друштво.
Да ми предложите продавнички за бебиња (не онлајн) за да купам нешто за излегување од болница за женско бебе!? Не од тие сетовите по 10 парчиња,...
На ќерка ми многу и помага од Uriage sos стикчето 0+ е и за комарци и еднаш ја имаше нешто полазано, ја мачкав одма и помина истиот ден.
Здраво, за кој се одлучивте?
Крушево, ама кога е ептен, ептен празен. Ми има некоја посебна убавина.
Сакам да напишам и нешто позитивно, што е реткост. Пофалби за Марко Колев, у Велес константно има некои дешавки. Минатата недела беа Суперхикс,...
Ima li nekoja clenka praveno vo skoro vreme inseminacija na GAK? Dali e tocno deka se ceka 3-4 nedeli za izvestaj od inseminacija? Ili go davaat...
Еве го, и јас го користев
Треба да се крчка на тивко подолго време, неколку часа можеби, за да се соединат состојките и вкусовите. Мене најчесто не ми се чека, ама го оставам...
И мене. Никогаш не ми излегува како во ресторан...
Магнетна на абдомен дали има некој правено во санте плус 3 или мегамед дека е подобро систина ми е скапо 40 илјади
Separate names with a comma.