Ристе од Припор - Сети се [MEDIA] Распеани тенџериња - Витаминка [MEDIA]
Vo koja zemja bese?
Значи да го бришам патриотско а?
Него, што мислиш кој со кого се спанџале у Маврово? :D
Definitivno e malku edna nedela, od 4 do 6 nedeli treba da odmara. Ako ja pushtite vo shkolo samo odma pak kje se razboli. Jas ne bi rizikuvala
Девојки ги пијам овие заради циста на јајник и немам менструација 4 месеци , луѓе дали е нормално час плачам , час се смеам , час сум мн емотивна...
Jas se porodiv na 10.08
Моторите се напраени за лудаци.
Bas skoro pisuvav, samo 1 jajce kletka ,1 oplodena 1 vratena i prvo uspesno❤️so srekja i so lesno,ima nadez sekogas
Fala mila
Ke odis na transfuziolog so rezultatot od mutaciite i test deka si bremena i ke ti napise doktorot izvestaj za kleksani. Izvestajot go nosis na...
Во кој outlet вреди да се оди? One Salonica или Mega Outlet? Каде има повеќе попусти и поголем избор?
Девојче дали најде број од Шуријете од Гв?
Zdravo devojki , mi treba ohrabruvanje. Pravev prvo invitro bravo za site devojki koj ova go pravime tezok proces ❤️ Mi izvadija samo 6 od koj mi...
Со @Mumoftwo30 Со кој член би играле тенис?
Отиди во болница на нотфал. Немора да чекаш понеделник. Брзо нека поминува.
Фала му на Бога, што никогаш не сум бил мамино или татино синче, од мој 18 год сум самостален, и никој никогаш ни ми звонел по цели денови на телефон...
Здраво, дали имате да препорачате од каде да нарачам колачиња за прво запче. Фала
Од Шуријете од Гв најдовте број?
Сладолед не се јаде директно од кутија. Се ваѓа во тањирче. Ем имаш контрола колку ќе изедеш, ем не јадеш само ти од сладоледот па да дупиш со лажица...
Separate names with a comma.