Постои ли кај нас некоја организација нешто за овие луѓе што просат со мали бебиња на 40 степени на семафори да се пријави? За децата што просат...
1. Обожавам свадби. Посебно се радувам кога во прашање се блиски. Неделава ме поканија на свадба за во декември, веќе почнав да размислувам за...
Не мора ама јас ги бањав ради што така им направив рутина, после тоа знаеа дека е време за млеко и спиење.
Треба да се направи Cuck of the year ко што има форумџика на годината. Воедно, чим сум тргнал, читајќи мислења по форумов последниве неколку денови...
Околу милион изгинати Французи. И објаснив зошто. Примери низ светов во последниве децении само, колку сакаш.
Брзите кредити добија преголема слобода, без никаков вистински надзор и контрола. Буквално газат сѐ пред себе. Од друга страна, чести се коментарите...
На пример, Франција се темели врз револуционерните принципи. Што е тоа што и фали на Франција, а во Британија е подобро? Финансирање аристократи од...
Секој за себе и секој со своето. Тажно не тажно мене ми е топ. И не им се лутам, не ме фрлувале од прозор, ми овозможиле се во животот.
Знае првиот пат мене да ме изигнорира ама второто повторување не. На татко и од прва го слуша за се. Според мое до вас е.. пример велам 2 пати...
Не се секирај нема да ве пуштат ако не сметаат дека е спремна. Сигурно ќе ве покријат со антибиотик уште некој ден и нормално контрола кај матичен,...
Ова е од интернет, стар текст, ми се чини некаде низ форумов го имам постирано, не знам, можеби не. [SPOILER] Тоа е се што имам да кажам на темава....
Познавам девојка која остана бремена шест месеци после царски. Успешно износена бременост.
Вонматерична исто би покажала позитивен тест,најверојатно не е.Освен ако си имала доцна овулација па да не покажува сеуште тестот.А за симптоми е...
Ти напиша ова Како не ми одговарало кога треба да се врати кога сум враќала навреме? Не знам што е контрадикторно во тоа дека треба или да се...
Тоа е и најтажното во целата приказна.
Девојки колку чини ин витро со зимот метода? Најочигледно ќе почмам по овој пат
Јас не се жалам од воспитувањето од моите родители и не е ми фалело ништо ниту ќе ми фали општо во животот. За што и да е биле и ќе се тука за мене,...
Зошто зимаш ако викаш дека треба да се затворат ? Тоа ми нема логика тоа те прашав не реков ништо за тоа што си враќала или не. Само ме интересирсше...
Separate names with a comma.