Истоо. Некако непријатно ми било и порано на роднини. Им се обраќам искрено ни по име ни по ништо :rofl: На непознати зависи, знам да персирам некад...
Ја прифаќам :f: Фрлам плишано мече
Ќе наплатам Што прво ќе направиш ако слушнеш на вести дека почнала трета светска војна?
На мистериозна личност.
Има во сите генерации неписмени и си земаат право на преголема блискост со луѓе. Јас ко дете никогаш возрасните не ги ословував со "тетка, чичко",...
Со @Bobak Со кој член би се степале?
Во ред ти се резултатите.
Ти се праат другарки, а зад грб (facepalm) Срамота е колку сте дно од карактери. Дволични до коска. Добра бев и чинев, а сеа не чинам а? Сама без...
Нема на што :) Точно е, 280 денари е доставата до дома. Ама ако нарачаш работи со редовна цена што не се на попуст над 2590 денари, тогаш доставата...
Со @Medea. и не би го враќале. Со кој член би барале адвокат?
Никогаш не сфатив како на некои толку им е битна туѓа валидација, ја за сите патувања две слики ако имам направено кои ги немам ни објавено никаде....
fala ti mnogu❤️ a dostavata do doma kolku e? vidov 280den. na stranata pisuva tocno li e
Со @Hoping Со кој член би земале брз кредит?
Имам јас искуство, целосно е безбедно онлајн плаќањето. Ама искрено, веќе ретко купувам од таму, највеќе земам од Zara и Massimo Dutti. Плус, јас...
Ја лажам за да избегнам контакт со дебили. Лагата е ред флег како и да ја вртиш. Ако баш тебе те избирам да те лажам тоа е затоа што сакам да мислиш...
А најјако е што овие и личат на пацови. Каков карактер таква фаца.
No matter where you go (doesn't matter where you go) You'll never have control (no, no, no, no) Woke up feeling paralysed (yeah) No one makes it out...
dali nekoj ima iskustvo so poracki od reserved so onlajn plakanje? potocno se mislam za farmerki za kolku vreme stignuva pratkata i slicno?
1200 плаќа снаа ми за внук ми. Во Скопје ова.
42.303
Separate names with a comma.