Во нашите генерации, децата не висевме на телефони, таблети и телевизор. Барем од децава што ми се во близина и ужасен говор на 7-8 години, се деца...
Здраво, дали успеа да добиеш повеќе информации за LabCorp и дали го направи тестот? И мене ми го препорачаа, сеуште се немам јавено за консултација,...
Не се знае дали стварно беше она , медиуми ко медиум колку да кренат некоја фама.
На оставање плаче, за 5 минути од тоа, не ја препознавам каква е. Весела, расположена, иста како дома.
Во пиколини ја запишав, тргнува од октомври :*:
Да се придружам на разговоров за вода. Моево дете обожава вода, пие во секое време и дури мислам повеќе од што треба. 14ипол месеци е, нсвечер за...
Да, прочитав дека може да е и рефлукс. На контрола сме пак следна недела па ќе видиме што ќе каже педијатарот. Претходниот пат рече нормално е, се...
Не треба резервација, како што сфатив термините им се 9 и 10 часот, си купуваш карта дирекно тука пред бродот. Оди до стариот дел, до после св...
Не беше Лејла со Јаков Јозиновиќ?
Кафе за еспресо, имаш од или, лаваца, бурбон и сл. зависи каков интезнзитет и вкус сакаш
Никогаш не ми рекле. Мразам било како некој да ми се обраќа, било какви рендом обраќања ми се биг ноу.
:D :D
Како што спомнаа неколку страници претходно ужасно ме нервира кога некоја трагична ситуација се сведува на трач и сеир. Значи ти као никој и ништо ќе...
Она официјално нема кажано баш со тие зборови ама по убиствата таа зборувала за случувањето. На пример, според сведочењето на капеланката, Линдзи...
Zdravo,mene seuste ne mi dojde ponudata za donirani JK.Maj mesec apliciravme.Sobirame dokumenti za vaucer,nekakvo se odolgovlekuvat rabotava,mozda ke...
Da vi javam imam denes priliv na smetka za juli
Да ги прашаш spakuvajmee на инстаграм?
Шо дека е баба, не ми е баба мене. Ако е ОК непознати да нарекувам баба, дедо, чичко, тетка, тоа значи дека можат тие мене внучке да ми велат?
Индоктринирани, всадени идеи во различни култури и општества наметнуваат различни критериуми за таканаречен успех кои немаат врска со реалноста и...
Мене тоа ме интересира, на кој начин е докажано, како што знам признание нејзино немало, она не се ни сеќава на денот според сведоците.
Separate names with a comma.