Некој дали го има ова креветче да ми сподели искуство како сте задоволни дали е практично со оглед на тоа дека страницата не се пушта [ATTACH]
[ATTACH] Го земав овој интимен гел од Дм, мислам беше околу 200 и нешто денари и ептен сум задоволна.
42.304
Ми излезе една понуда на фб човек што продава патување за 2ца од 1500€ за 1200€ јас веќе сум на одмор и не можам некој ако сака нека ми пише во лп...
[MEDIA]
Ако те теши иста сум и јас. Кога имам повеќе време читам повеќе и побрзо, сега моментално ја читам A free food for millionaires од авторката на...
Нормално е често мокрење, не си прави стрес. Ако толку те мачи, направи уринокултура и ќе си на чисто.
A koi se simptomi zaurinarna infekcija, jas sum 9+3 i osekam od vcera tapi bolki nisko dole i vo preponite kako i cesto mokrenje. neznam dalie...
Како се одлучувате што следно да читате? :wasntme: Јас изгледа премногу размислувам. Понекогаш кога немам да ми се допадне книгата, се каам што...
Киселини некои нешто да не и прави млекото? Ако сама не знае да се контролира ставај и малце, пауза па пак дополни и... видете дали ќе прај така...
ние уште не сме почнале но деновиве видов дека земаат од пан пан пекарата(има само квасец брашно и вода)
Ќе ја измочка, немај гајле.
Јаооооо па уште ќе се отследуваме. Покажа кој е дете тука :handshake: Мрш слободно.
Зависи од постапката, луѓето како што можат на подобро да се сменат, можат и на полошо, не би толерирала било што само затоа што сме долги години...
По мене, нормално е деца на постари да вика,тетка чичко дедо баба
Мене сите 3 сестри ми се преубави
Беше со Маријан Шерифович.
Ви благодарам за мислењата. Сепак ништо не е така црно и бело. Има бесконечно многу нијанси :)
Тоа е таа нечовечка одлика на луѓето, кога ради една погрешна постапка ти ги оцрнуваат сите добри дела и твои квалитети, и те памтат по лошото само...
Separate names with a comma.