Бев до Калинка, Хром и уште немаат листи да знаете, имале се уште состанок. Денес околу 12 се очекува да има список.
До вчера спиеше понормално, креветчето негово ни е уште до спална залепено и се тркала меѓу нас, над перници, зад перници. Ама сношти мислам дека 100...
За спермограм прифаќаат, а за печат јас бев кај матичната гинеколог и таа стави печати на се. Немаше проблем
Кога ќе му побарам на гинеколог хормонска терапија: [IMG]
Јас го купив ради reviews по тик ток дека мириса на кокос, ананас, тој летен вајб ама мене искрено ми мириса многу тешко и чудно, не можам да го...
Не, не мислев со хормони и кај мене утрогестан го одложуваше процесот, природна бременост беше. Зборувам за без никаква подршка.
5.5 e мојата па уште знае да зборува понекогаш некој чуден јазик така уз игра со имагинарното другарче Патија (facepalm) Инаку жива здрава сум...
Не знам, до утрогестан 3х1 и пролутекс секој ден повеќе од месец и 9ол, не знам дали ќе излезе сам.
И на 4 и пол некогаш си збори "кинески" јас шо викам Не глеам нишо страшно, сепак знае да збори како шо треба. Само понекогаш се глупира. Јас не ја...
Jas pravev vo Sistina kaj Dr. Bojadjiev i sum mnogu zadovolna. Imav bolki, se izdrzuvaat i doktorot e mnogu trpeliv i so razbiranje.
Многу ми се свиѓа ова со влечењето ливче, ќе го испробам и јас за наредна книга :D
Јас имав последните две-три недели лажни контракции, некогаш не можев ни да спијам. Се породив 40+3
Твојата и добра е :D Со првово дека корона нели секако не може да доаѓаат. Ама со второво цело лето 2пати дојде откако ја намолив кафе да дојде да...
Среди и ги влакната. Со лентичка дома ќе завршите работа.
Си ја сакаат они комоцијата и слободата Ани, тоа се новите баби. Ко што сме ние различни мајки од нив, така се и они различни баби. Мојата баба ме...
Не е дека немаат време. На погрешни луѓе си пишала. Додека некои немаат време други целото време на тебе би го потрошиле. До луѓето е.
:muscle: [MEDIA]
I da ti zakazat pregledot ke bide na privatno.Od 22.07 nemaat sorabotka so fondot
Да се надоврзам, јас исто го полнам на ден, ден ипол зависно, исто ми беше и со 13ката, еве сега и мајка ми го користи и исто навечер само го полни....
Здраво, ми треба дизајнер за ентериер за нов стан во градба. Немам време ниту нерви да се замарам со осмислување на просторот и елементите, ама сакам...
Separate names with a comma.