Ве молам некој со искуство за конзилијарно мислење во гинекологија Чаир? Се чека ли за прием,со приоритетен упат ќе одам и колку се чека за одговор?
Јас кога прашував во Систина беше најскапо околу 6000 евра, во Њу борн плативме 5000 евра. Доколку е успешно терапијата за наредните 2/3 месеци е...
Дали може да се нарачува од пепко? Онлајн? Ааа сега читам сте пишалее.. окееј
Јас ти препорачувам да си направиш пауза барем 3 месеци, да му дадеш на телото да се одмори и за тие месеци да поработиш малку на здрав живот, да...
20 kapki maslo od cajno drvo vo 100ml voda Го ставив во шише со распрскувач и секое утро се прскаме. Мириса јако и грозно ама нема фатено од тогаш.
Да, како дечиња се веќе;( Ние бидејќи беше на комбинирано, цицаше до година и една недела некаде, па настинав јас, зедов апчиња и си реков доволно е,...
У денешно време испаѓа дека повеќето емоционално изневеруваат :envy:
Некој нерв може да е. Да не си спиена лошо?
Јас кафено имав, околу 13та со првата бременост. Ми рекоа дека е од тоа што постелката тој период е блиску до цервикс и може да направи вакви...
Во нашава луда држава, за жал само со врски изгледа е се. За жал и јас мојата со врски ја запишав и тоа едвај.
[MEDIA]
Дали некој имал ситуација, ми завршува боледувањето, не успеав да земам ново конзилијарно, ме зафркнаа нешто, не е важно, ќе морам да се вратам на...
Пијам елицеа веќе некое време и одкако ја зголемив дозата на 10мг чувствувам треперење во левата страна од градниот кош, тука тој дел кај градата и...
Крај на 14та недела сум и вчера прокрварев како менс ама еднаш на бришење, бев Ремедика ме прими Зоран Петамовски вака супер ми се виде, видно на око...
:inlove:Дали ти стигнаа?
Фала ти. Знаеш име на некоја градинка во центар?
Исто, му викав на маж ми леле ја ќе се породам, а царски бев дека карлично. Дури и дента кога ме примија на цтг болки покажуваше доста големи, а јас...
Не, не е битно! Но, ако некој работи на 100 км од дома не е сеедно. По кои критериуми, освен по врски, ги бираат децата?
Типична генерација З, однесување, зборови, англицизми, итн...
Па она секако ќе биде цел живот или во затвор или во болница. Инаку не, ако скренеш со паметот сите ние одговараме а не ти самата, зошто ти немаш...
Separate names with a comma.