Досега сите парфеми купени од тој сајт биле оригинали. Ги проверувам онлајн по кодот и си дава инфо кога е произведен парфемот. Сè било уредно...
Да де. И јас не негирам.. само понашањето на мажов ми е многу чудно. Инаку за сега не негираат. Затоа што за тоа се товари. Но, од ова судење може да...
Ама сфаќаш дека никој од нејзината одбрана не негира дека ги убила?
Ништо не може да не' скрши! :l: Кога има љубов, има се'. :l:
Ги најдов.. никаде нема дека она му кажала, само вели: Одам да ги проверам децата..и после вришти Ги убила децата!!! Многу гадно злостворство, многу...
Се согласувам со тебе и истото чувство го имам - дека неќам моето бебе да му биде на товар на никој. Но од друга страна родителите ми се најблиски....
Јас имам ќерка од 7 години што е доста влакнеста по нозете. Сум размислувала на темата доста зошто памтам како мајка ми ми бранеше да направам било...
@Bella.B , прво 5-6 часа на плејстејшн за детето е стварно премногу. Може на некоја активност ако веќе не е запишано да го запишете, спорт било што,...
Тоа сега ќе го пишував дека ни нејзиниот тим не демантира дека ги убила. Незнам зошто прават теории на заговор кога нема.Тоа е тоа.И пак ќе кажам за...
Транскриптите се излезени . Самото аудио е забрането бидејки е тешко за слушање.
Некој што ќе биде прва година во Карев сега?
Докториве мораа да пазат што зборат зашто има и граѓански спор каде што ги тужи Линзи за погрешно лекување. Ама стварно дебилни беа.
Ne se ceka od taa pricina, mozes da cekas samo za kaj doktor. Zakazuvas termin na doktor kaj kogo sakas i na prva konsultacija se dogovarate.
Истото си го мислев. Преголема разлика во цени. Забележав на неколку различни парфеми. Но има логично објаснување. Онлајн продавница и физичка...
Неможеш да оздравиш во истата средина, каде што си се разболел ✅️
Edna preporaka od mene za kolicka:) Mnogu e lesna i za vozenje i sobiranje. Cenata ne i e visoka i epten e kvalitetna. 2vo1 e lesno se pravi i za...
Понекогаш глумам дека сум нервозен за луѓето да ме сватат сериозно.
@meri11 досега не ми побарале рецепт во Грција.
Jas pobarav mi dadoa, epiduralna probaa 2 pati me bocnaa i ne uspea rekoa deka poradi nekoe iskrivuvanje na rbetot i ne rizikuvaa poveke. Mi ponudija...
Смени ја рутината. Зошто не одиш на работа? Почни некаде било што за почеток, ќе сменеш мисли. Оди на вежбање, јога, било што. Оставај го детето и на...
Separate names with a comma.