Јас тогаш правев, во 34та.
[MEDIA]
Ова Викторија од Гостивар резервираше место за Амстердам пред 12 минути многу ми мава на оние xxx рекламите Џесика од Драчево на само 3км од тебе...
А овај го има некој користено? LATTAFA Angham EDP
Имаме и прилично лета со брзината.
Здраво девојки , да ве прашам дали 34гн е рано за брис за стрептокока или да го одложам за 35гн, бидејки сум со премногу ризична бременост и...
Каде може да се купат?
[IMG] Перверзија :inlove:
Во Ритеил Топанско го најдов само
Има многу недоследности во случајов, многу работи треба да се испитаат, ако не се воопшто досега. Не дека Патрик не заслужува да продолжи со...
Koja naselba ?
Да не излезе на крај како оној монструмот кој си ги уби децата и жената. За да биде со швалерката, мислам беше :puke: Само... оваа ете прежиевеала...
Дефинитивно треба да одам на консултација. Кај нас е машки фактор слабо подвижни и висока ДНК феагментација. Подвижноста де средува но ме плаши днк...
Првпат ја гледам ама искрено многу фејк ми делува вака на прв поглед
Дали имате интернет дома тие што сте на А1?
Да, на таа мислев. Цела беше накострешена, а можеше поубаво да објасни ако било така, дека така се пишува медицински и дека друго медицинско лице би...
Една од психијатрите? Кога се фатија со адвокатот за запирката? Она тоа што го кажува е точно и е разбирливо за секој што го чита од медицинска...
I mene isto me interesira
И сите се пријатели со новата жена на овој...
Знам. Ама, за пример, докторката едно запишала во белешките и вика, тоа пишува, ама јас тоа не го мислев. Ко, друг доктор да ја преземе пациентката,...
Separate names with a comma.