Зошто е воопшто битно кај ќе оди? Односно зошто и е нејзе битно? Да се освестам и да сфатам дека детето сум го убила готово е. Може на плоштад да ме...
Јас мислам дека може ти е здодадено затоа што имаш секој ден речиси исто секојдневие? Може да се запишеш на нешто теретана/јога или нешто друго ако...
Верувам, искрено јас се плашам и така имам тежок ПМС. Пробај ашваганда многу е добра, јас не можам поради тироидната. Ако имаш проблем со тироидна не...
За што е ова? Ништо не сфаќам.
Здраво, некоја што се има породено во Ремедика ако сака да објасни како и што е дозволено. Пред самиот пораѓај дали е дозволено сопругот да седи со...
Дали некој има искуство за отварање сопствен бизнис со повратни средства? Каква е процедурата,кои се условите?:$
Здраво девојки, Дали сте имале досега случај да заболите од стомачен вирус за време на бременоста? Многу се плашам, сопругот повраќа, внимаваме...
Има логика скроз
Бебе 5 месеци. До 3 месеци врзуваше сон од 9 до 3, после тоа почна се порано и порано да се буди и сега е стигнат да спие од 9, па се буди во 11, и...
[ATTACH]
Слабо...
Zdravo denes prajf magnetna na glava ama imam chiari tipo 1 na italjanski kolku e opasno i strasno me pustija nannevrolog
Ахх, ај анасанаа, проклето нека е :emo:
Па не му менувај нека си пие од тоа што му одговара не гледајте броеви, ие 1 пиевме докај година може сега 2 пиеме а скоро сме 2 год.
Ова во времетраење до едно 30-тина минути.
Да , ние во последно време све одиме на такви родендени .
Ако добро разбрав од странава, треба кориснички профил во ујп на шалтер да ти направат, и потоа со тоа корисничко име и лозинка, онлајн се креира ид...
Заборавив да кажам дека осеќам кркорење некогаш подуеност но ми нее ми кажуваат ништо на др,.. и дека немало потреба но поради болката нее знам што...
Имам скоро два месеци болка во абдомен која се мести под ребро доле десно па доле лево,ехо на абдомен во ред и крвна слика е во ред имав воспален...
:rofl::rofl::rofl: lol инаку лажна узбуна, сум изместила некој кабел малце:rofl::rofl:
Separate names with a comma.