Dve nedeli maticen ginekolog,pa uste dve od specijalist i ke odis na komisija. Od tamu ke vidis dali ke ti baraat samo od specijalist ili so...
Дали некој го користи парниот генератор на Rovus и како е задоволен? На акција е, па се мислам да го земам.
Пропаднатиот Жан Клод ван Дам кој игра иста улога у сите филмови, дошол у Србија на некаков филмски фестивал у Ниш, нарцисоидниот психопат Вучиќ го...
2 недели после позитивна бета во мојот случај 6+4
Ако се навратиш на муабетите, ке прочиташ само жалење за едната или другата баба, јер не помогнале. Клучно е кога ке кажеш "убаво би било некогаш...
Здраво девојки дали има некој природен и домашен начин како да намалиме болка кај воспалени крајници, двата се големи и црвени.
Еве само мочка на нокширот, какање уште не, иако пробува и тоа ама не и оди. До сега 80% мочаме на нокшир останатиот дел во гаќи. Дали сме на добар...
Лесно е да се зборува кога свекрвата секој ден ручек ти прави и си во супер финансиска ситуација и не мораш да одиш на работа :muscle:
За мене живеењето пред брак е скроз бесмислено. Ако веќе сме стигнале до тоа да делиме сметки, обврски и да функционираме како брачен пар тогаш не...
Здраво девојки, Кога прв пат после трансфер ви видоа гестациска кеса и yolk sac?
Маж ми и кога ќе му оставам шо да и облече, он наопачки ќе и го облече :rofl: сега за малото кога правевме крштевка јас на фризер бев се фенирав и...
Ti blagodaram premnogu.
И не само тоа што го изјави дури и кажа дека постпородилната депресија траела само 4 недели:fubar: Оваа изјава од експерт пази, со што автоматски ги...
Предобра е, неколку имам ремингтон траа со години , буквално 10 години и како нова е
Ovaa mi deluva podobra
Пегла за коса REMINGTON Sapphire Luxe S5805. до 230°C, 110mm https://share.google/uOBxYoIHGzUhfsgHp
I jas ja gledav.Ti blagodaram mnogu .Retko ke ja koristi ama ne sakam da ja izgori kosata.Imas iskustvo so ovaa?
Пегла за коса REMINGTON S6505, 230°C https://share.google/fxgxmtolHyWtIFKbI Пегла за коса PHILIPS BHS 510/00, 120°C - 230°C...
Значи јас од мојот маж не можам да се пожалам, буквално се прави паралелно со мене, две работи работи, работи и викенди и недели и празници и кога е...
Да ако сака сопругот со вас е во соба пред пораѓај и секако ако сака на пораѓај може, доколку е природен пораѓајот. За царски не дозволуваат. Кога ќе...
Separate names with a comma.