Било кој пробиотик можеш да го пиеш. Земи си и карбомед таблети.
Да да, безбојно е
Буквално. Бар да имаше фајде, и мааааалце да подразмислеа. У темава колку и да се пишува, никој не слуша совети, со глава у ѕид :)
Мајка ми и свекрва ми исто вака функционирање, без помош од селото. Ни јас не мислам дека е страшно да се побара помош. Ни дека не смее или не треба...
Му се ебе нема некоја длабока филозофија овде
Многу е лесно да зборуваш и судиш за другите кога секој ден имаш зготвен ручек на масата - за мене тоа е најголема помош, не ми треба друго ни од...
Да во право си, со машкиот глас е отпосле.
Лелеееее, фала ти што ме наведе малце наназад да свртам. Кој ќе ме потсети веќе да не давам совети.во темава, губење време е ......
Ја уште не знам со колку сме, ни она не знае :lol: еден ден издржува до 12 па е со една ама мн е нервозна веќе во 19:00-19:30, а кога е со две...
Не дека е небезбедно, ама од кај знам, двор е, било што може да летне на земја. Види, не секогаш прави така, сега дека дадов таков пример можда...
Хахааххаахахх. :rofl::rofl::rofl: Леле оваа барем јавно пишала, колку вакви ги има што тајно пишуваат. :whew: @Smajli@ што те интересира што сака, и...
@Smajli@ совет? Утепај се! Ти значи спремна си за варање? Те прочитав си пишала маж ти се коцкал и бил пијаница, вака бараш утеха у туѓ маж женет?...
Ако дојди до раскин на односот дали ќе е без пари или адвокати ќе не одерат од пари. :D
Точно е дека свекрва ми ни готви. Летово сме во друг град заради работа и правиме се сами - вклучително и готвењето е наша обврска. Ако мислиш на...
23.10.2026 - Машко
Он не е мало дете па му давала/не му давала. Не би ни сакала да бидам со возрасен маж кој чека мајка му да му каже дали бива нешто или не. А сега му...
Супер е, никаква разлика не видов со четката на Орал Б.
Дозволата за швалерисување не е одобрена од феминскиот совет, ве молиме, обидете се повторно.
Јас се повеќе сум убедена дека била свесна што прави како што објасни вчера докторот , она сака да се самоубие и верува во тоа дека без неа на децата...
Да, еве го делот. Само мисли биле, сепак. [ATTACH]
Separate names with a comma.