Дали знаете која цена е за рента кар отприлика? Овој пат сакам со авион, а кола ќе ни треба за шетање, конкретно за Минхен ме интересира.
Пролактинот ми варирал 36 па 13 па 38 пак и тн. Имам испитано антитела плус Т3 и Т4 и се било вред, значи никогаш не надминува 4.1 ТSH (до 5 се...
Zdravo broj od viktorija od cair dali ima nekoj ili broj od sujrete od gostivar
[IMG]Девојчиња 16 - 13 Момчиња [IMG] СЕПТЕМВРИ 2026 twinkles* - 03.09.2026 st-el - 03.09.2026 Radana - 04.09.2026 Брускетка - 06.09.2026 monibejbi -...
Не се сеќавам на цена ама не беше повеќе од 500 ден. Дали 350-450 нз точно. Ова е најубавата ванила и не се споредува со ВС.
Jas pa losho iskustvo imam so galium. Digitalniot mi e potochen i si kupiv zivin. Ne bris obichen. Respiratoren panel. Virusi i bakterii. Videte vo...
[ATTACH]
Зошто?
На СВ.НАУМ ми кажаа пешки од таму 500-600 м. многу далеку. Затоа пишав да не има друг пат за со кола до плажата.Сакам да одам ама ова далечината ме...
Моето е две недели понапред цело време, па океј е шеќерот. Две недели плус минус се толерира.
Не, пролактинот реагира на стресот. За тироидната ќе одиш на ендокринолог. Пролактинот е стрес хормон, а тироидната ќе мора да те видат, плус и...
Колку e и како e со трајност? Дали има мирис на чиста ванила? И дали ве потсеќа на некој, пример од Вс или некои други? *** [ATTACH] Многу сладок...
Во козле со дигитален под мишка мерат, а дома што имам дигитален за на чело мери повеќе секогаш од живин што имам.
Користи некој крема Movens? [SPOILER] Да прашав нешто за дејството. На почеток дава топлина, после почнува да ме чеша, да ме пецка некако. Е за...
ДМ.
42.316
Моето беше цело време поголемо а шеќерот секогаш беше добар се породив во 40+6 природно бебе 4400гр.
Елицеата не се апчиња кои ги земаш на своја рака. Прво не се зема цело од прв пат, затоа што може уште полоши симптоми да предизвикаш. Не се земаат...
Да да слушнавме
Пристојност Интегритет
Separate names with a comma.